2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم و نمیتونم خودم رو نجات بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 99 پست
چرا ارتباطتو با خدا بیشتر نمیکنی قرآنو با معنیش بخون تفسیر قرآن بخون هروقت فکر پوچی بهت دست داد صلوا ...

من همیشه بعد دردل با خدا آروم میگیرم اما نیم ساعت بعد برمیگردم سر پله ی اول

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان حال دلت چطوره بهتری

اره خیلی بهترم شوهرم خیلی ظالمه خانوادم حامی نیستن ولی من با جنگ و دفاع و گاهی با صبر میگذرونم فک کن شاعلم هر وقت میخام برم خیابون شوهرم سرم داد و بیداد میکنه اصلا زندگی معمولی رو با جنگ و دعوا و استرس باید بکنم آرایشگاه بخام برم حرفم میزنه

چون ما اصلا نمیدونیم برا چی زنده ایم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
اره خیلی بهترم شوهرم خیلی ظالمه خانوادم حامی نیستن ولی من با جنگ و دفاع و گاهی با صبر میگذرونم فک کن ...

خدای من .....پس من توبهشت دارم زندگی میکنم ....که این چیزا سرم نمیاد

من همیشه بعد دردل با خدا آروم میگیرم اما نیم ساعت بعد برمیگردم سر پله ی اول

خب وقتیکه آروم میگیری حس خوبی که داریو یادداشت کن بنویس که مشکلت چقدر برات بی ارزش شده و چرا دیگه برات اهمیتی نداره بنویس که یادت نره دلیل آرامشت چی بوده که وقتی بارم افکار پوچ اومد سراغت نوشته هاتو مرور کنی و دلایل آرامشت برات تداعی بشه و بابتشون خداروشکر کن انقدر این کارو تکرار کن تا ملکه ذهنت بشه و بعدش سریع خودتو به یه کاری مشغول کن مثل کتاب خوندن باشگاه رفتن رقص پیاده روی هرکاری که بهت انرژی میده و حس مفید بودن بهت دست میده

چقدر شبیهیم..

مورد درس خوندن رو هم یادم رف بگم، 2تا لیسانس دارم و ترم اخر لیسانس سومم😑

منم با درس خوندن و امتحان دادن یکم بهتر میشم و افسردگی ازم دور میشه ولی اگر امتحانمو بد بدم خیلی بدتر میشم خیلی

اسی جان شیطون آدم رو نا امید میکنه و مشکل رو بیش از حد گنده میکنه

اگه یه سر کار مناسب پیدا کنی و نماز و قرآن و انس با امام زمان رو استارت بزنی زندگیت خیلی فرق میکنه 

پاشو یاعلی بگو 

خیلیا زیر باز مشکلاتن ولی مدیریتش کنه خدا بزرگه از خودش آرامش بخام حتما میدهدحتما فقط به خودش رو بیار

خب وقتیکه آروم میگیری حس خوبی که داریو یادداشت کن بنویس که مشکلت چقدر برات بی ارزش شده و چرا دیگه بر ...

میدونی خواهر.. 

عادت کردم انگار به شرایطم

گیر کردم تو یه باتلاقی که دلم میخواد خودمو نجات بدم

ولی هیچ تقلایی واسه تغییر شرایط نمیکنم