2777
2789
عنوان

دیگه واقعا نمی کشم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 44 پست
یادمه پدرم از بچه بچه تر بودحتی باید پوشش میکردیمکلی غر و قهر بهونه نمیشد یه دقیقه تنهاش گذاشتروز مر ...

حرف هاتون رو با مغز استخوان درک می کنم ، داداش من اینطور شد . چه روزهایی بود ، ولی دنیا هست دیگه .

وقایع زندگی انسان گاهی فکرشو عوض می کنه ، خدا به شما هم صبر بده . 

من پدر و مادر رو از همه چی تو دنیا بیشتر دوست دارم ، خوب پیری هست دیگه من الان تو این سن ، دیگه قدرت ندارم . با تمام وجود سعی می کنم رسیدگی کنم ، چاره هم ندارم ، راستش خودم هم دیگه طوری شدم که نیاز به رسیدگی دارم ، شرایط عجیبیه . 

فقط امیدوارم،  زیاد طولانی نشه،  خودمو میگم ، اصلا والدین رو مثال زدم ، ماجرا خیلی مفصل تره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگی در پیری سخته ، هم برای شخص پیر و هم اطراف ، ولی باز هم آدم دوستشون داره و گذشته های پر از خاطر ...

اره درسته

حال خودتونم دست خودتونه واقعا

این شرایط مشکلات برا همه هست بسا بدتر

ولی با خونه موندن و بی اعصابی و ناامیدی چیزی درست نمیشه بلکه شمام آینده و سالمندی پدر مادر رو در پیش میگیرید و برا اطرافیانتان غیر قابل کنترل و تحمل میشین پس بهتره وقت بزارید رو خودتون 

یه کار خوب کتابخونه ای تفریح باشگاه یه دوتا دوست خوب کافه ای یطوری مدیریت کنید پدر مادر رو بزنید بیرون از خونه 

میتونید بگید میخواین برین سر یه کاری و هرروز یه تایم مشخصی اختصاص بدین به استخر و باشگاه کلی حال و هواتون با آدمای جدید عوض میشه و اینطوری اونام کمتر گیر میدن

سرتون درد آوردم امیدوارم کمکی کرده باشم و شما هم تصمیم جدی بگیرید بجا اینقدر ناامیدی و غم 

موفق باشید

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
میدونم ، خودم ماه پیش برادرم فوت کرد ، همیشه جلو چشمم هست ، منم دوستشون دارم ، ضمنا پدر و مادرم قسم ...

لطفا نگید میخواید تمام بشه چون خدای نکرده بعد از شما از پدرو مادرتون دیگه چیزی باقی نمیمونه پس برای اونها هم شده باید ادامه بدید و بنظرم ارتباطتون رو با خدا بیشتر تقویت کنید بی تاثیر نیست

امیدوارم همه چی درست بشه آمین

خدایا پناهم باش...❤️‍🩹
اره درستهحال خودتونم دست خودتونه واقعااین شرایط مشکلات برا همه هست بسا بدترولی با خونه موندن و بی اع ...

خیلی ممنون ، پدر و مادرم رو نمیشه از خونه بیرون آورد ، حتی سر چهلم برادرم هم نرفتن ، میگم ببرمتون مسافرت،  ببرم محلات قدیمی ، بازار ، حتی لباس بخرم   همین الان که می نویسم ، رفتم براشون نون بربری خریدم ، ولی اومدم ، بازم دعوا ، بارم سر صبحی همین الان دلخوری ، خودم هم برم بیرون ، اونقدر رنگ میزنن کجایی   اونم با بدخلقی ، استخر که برم واویلا ، دوستام رو طوری رفتار کردن که اونها هم نمیان ، ساعت ۸ چراغ ها خاموش و قرص میخورن میخابن ، دیگه مغزم خراب شده ، یکی باید منو ببره مدتی خودم بستری بشم

خیلی ممنون ، پدر و مادرم رو نمیشه از خونه بیرون آورد ، حتی سر چهلم برادرم هم نرفتن ، میگم ببرمتون مس ...

اونا رو نمیخواد ببرین که

خودتون برین بگین کار جدید پیدا کردم به دروغ و دایمی از روز رو برین بیرون و به کارهای خودتون برسین وگرنه روانی میشین

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
اونا رو نمیخواد ببرین کهخودتون برین بگین کار جدید پیدا کردم به دروغ و دایمی از روز رو برین بیرون و ب ...

بله ، شاید این کار فایده داشته باشه ، دروغ هم میگم ، همیشه عذاب وجدان دارم بعدش . البته والدین یک دهم مشکلات منم نیست . اونقدر زیاد هست که .‌

سلام مشکلات رو ریشه آیی حل نکنی  ملی مالی کنی بعد چند روز می‌کنه بیرون اون رده عفونتها.

تو ازدواج هم کنی  آسیب میبینی باید اصلاح بشی بعد ازدواج کنی دکتر هم نرو فایده ندارد درد تو سرما خوردگی نیست دکتر کارش بیاد مشکل تو روانته روحته نه جسمت حل شدنیه اما با تلاش خودت باید بخوای افکارت باوران تغییر بدی

میتونی بسم الله 

بنویس

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم