2777
2789
عنوان

دیگه واقعا نمی کشم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 44 پست
مشکلات جسمی مثل چیا؟میتونیم باهم صحبت کنیممن حوصله نصیحت و راهکار ندارم شما سنتون از من بیشتره ولی خ ...

راستش ، خودم هم نمی خام ، همه چیز رو از،دست دادم ، پول که نیست که البته اونم تو این زمانه بر نمیگرده 

راستش خودم هم نمیخام ، دنیا تو نظرم کریه و زشت شده ، دوست دارم برم ، نمیدونم کجا یا شاید عدم بشم ، حتی دیگه دوست ندارم زندگیم بهتر شه ، چون میدونم ، حسی از بهتر شدن هم نخواهم داشت ، وقتشه به استراحت ابدی برم ، درسته پیر نیستم ولی خوب چهل رو رد کردم و در راه پنجاه هستم ، نزدیک نیم قرن ، راضی و کافی، با اشتیاق دوست دارم تمام بشه

بله ، خانم ها هم هستند ، اون قدیم ها یه دختر رو به عنوان فرزند آخر میاوردن و شوهرش نمیدادن تا از پیر ...

امیدوارم کاری نکنید که بعدا پشیمون بشید ، پدر و مادرتون هم خودتون میدونید نمیشه تغییر داد...صبر داشته باشید زمان لازمه 

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش ، خودم هم نمی خام ، همه چیز رو از،دست دادم ، پول که نیست که البته اونم تو این زمانه بر نمیگرده ...

بابا هیچکدممون پول نداریم

پول کجا بود فعلا داریم سگ دو میزنیم

ولی خب قرار نیست اینقدر ناامید

پدر مادرتون حق دارن که اینطوری باشن و خب پیرن دیگه تغییر ناپذیر 

ولی شما

چرا با همون باشگاه و استخر این چیزا خودتون رو سر صلح نمیارین؟

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
امیدوارم کاری نکنید که بعدا پشیمون بشید ، پدر و مادرتون هم خودتون میدونید نمیشه تغییر داد...صبر داشت ...

بله ، اونها که عوض نمیشن،  و طبیعت موجودات همینه،  ولی منم دیگه نمیتونم برگردم و در واقع نمیخام که برگردم ، صبر کنم ببینم چی میشه ، فقط امیدوارم تمام بشه ، واقعا خلقت چه با انسان می کنه ،

بخدا همین پدرو مادری که ازش اینجوری حرف میزنید نعمت زندگیند چون من پدرم رو به تازگی از دست دادم میدونم که باید قدرشونو دونست انشاءالله خدا به زندگیتون رونق تازه ای بده🙏

خدایا پناهم باش...❤️‍🩹
بخدا همین پدرو مادری که ازش اینجوری حرف میزنید نعمت زندگیند چون من پدرم رو به تازگی از دست دادم میدو ...

من که از اونها بدم نمیاد ، دوستشون دارم ، با وجود تمامی کاستی ها ، ولی نمی کشم دیگه ، مثل بچه ها شدن ، منم مثل یک زندانی ، باید بمونم خونه و به نوعی تحقیر .

امیدوارم کاری نکنید که بعدا پشیمون بشید ، پدر و مادرتون هم خودتون میدونید نمیشه تغییر داد...صبر داشت ...

زمان ، بله ، کاری نمی کنم نه ، قول دادم به خودم که حالا با هر وسیله ای شده ، قرص و ‌. خودمو سرپا نگه دارم ، ولی دارم می افتم

بابا هیچکدممون پول نداریمپول کجا بود فعلا داریم سگ دو میزنیمولی خب قرار نیست اینقدر ناامیدپدر مادرتو ...

گفتم که برم بیرون خونه ، مثل اینه که میرم خط مقدم جنگ ، پدرم هزار تا کنایه میندازه ، بعدش یک ساعت بیرون باشم ، اونقدر زنگ می زنه که اطرافیانم می فهمن که جریان چیه ، از خونه برم بیرون حالشون بد میشه

من که از اونها بدم نمیاد ، دوستشون دارم ، با وجود تمامی کاستی ها ، ولی نمی کشم دیگه ، مثل بچه ها شدن ...

منم همین طرز تفکر شمارو داشتم و تا چشم باز کردم پدرومادر مسن و بیماری داشتم اما وقتی از دستشون خدای نکرده میدی تازه میفهمی چه گوهرهای کمیابی بودند و ای کاش بیشتر خدمتشون میکردی...

درمورد زندگیتون امیدوارم خدا در تازه ای برویتون باز کنه که جبران تمام صبرها و نداشتن هاتون باشه

خدایا پناهم باش...❤️‍🩹
گفتم که برم بیرون خونه ، مثل اینه که میرم خط مقدم جنگ ، پدرم هزار تا کنایه میندازه ، بعدش یک ساعت بی ...

نمیشه باهاشون صحبت کنی؟

بهشون توضیح بدی یا بفهمونی که توام حق زندگی داری؟

تو گوششون حرف نمیره؟

من پدرم سه سال تو تخت افتاد به خاطر سکته مغزی درکتون میکنم چقدر اون روزا سخت بود برام

شبا فحش میداد و داد میزد نه خودش می‌خوابید نه میزاشت من بخوابم تا صبح گریه میکردم از بختم واقعا زندگی با سالمندان سخت. و طاقت فرساست ولی تا میتونی باید ازشون دور بشی و مدیریت کنی

یادمه پدرم از بچه بچه تر بود

حتی باید پوشش میکردیم

کلی غر و قهر بهونه نمیشد یه دقیقه تنهاش گذاشت

روز مرگش برا من از همه سخت تر بود 

میشد بعضی روزا اینقدر اذیتم میکرد که زار زار گریه میکردم ولی سعی میکردم بعضی از ساعات روز رو خونه نباشم

منم همین طرز تفکر شمارو داشتم و تا چشم باز کردم پدرومادر مسن و بیماری داشتم اما وقتی از دستشون خدای ...

میدونم ، خودم ماه پیش برادرم فوت کرد ، همیشه جلو چشمم هست ، منم دوستشون دارم  ، ضمنا پدر و مادرم قسمتی از ماجرا بودن که ذکر کردم   میدونم چه حس بدی هست ، حتی دوست دارم عمرم کم بشه ولی عمر اونها زیاد بشه ، همه دارایی ناچیزم رو به اسم اونها کردم . 

گله مند نیستم ، فقط دیگه کم آوردم ، در ضمن والدین قسمتی از این بود نه همش ، بدنم خراب شده ، از کودکی بیماری داشتم ، بعد تصادف خیلی بدتر شد . از مسیر و زندگی زیاد انتقاد ندارم چون به نظرم دنیا کلی چیز خاصی نیست ، فقط حالم خیلی خراب هست و دوست دارم برم . فقط همین   وگرنه پدر و مادر هم خدای ناکرده نباشن،  وضع من بدتر هم میشه ، ولی در کل وجودم در حال اتمامه

نمیشه باهاشون صحبت کنی؟بهشون توضیح بدی یا بفهمونی که توام حق زندگی داری؟تو گوششون حرف نمیره؟من پدرم ...

من اصلا با پدر و مادر مشکلی ندارم ، این رو یک وظیفه هم میدونم ، ولی خودم کم آوردم ، مستقیما ارتباط من و اونها نیست ، جسم و روحم خیلی ضعیف شده ، پدر و مادر در حاشیه حرفام بود .

یادمه پدرم از بچه بچه تر بودحتی باید پوشش میکردیمکلی غر و قهر بهونه نمیشد یه دقیقه تنهاش گذاشتروز مر ...

زندگی در پیری سخته ، هم برای شخص پیر و هم اطراف ، ولی باز هم آدم دوستشون داره و گذشته های پر از خاطره . 

این قانون زندگیه . به خدا بحث پدر و مادر نبود ، خیلی بولد شد تو کامنت ها .

فقط دیگه حال من ، سوای از دلایل  خوب نیست ، نمیتونم ادامه بدم ، همین