2777
2789
عنوان

کسی اینجا به بچش شربت امگا سه میده

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 78 پست
یکی مادرا تاپیک زده بودکه بچش دوسالش بود حرف نمیزدیه دکتر گفته بود موز بهش ندهپتاسیم زیاد نمیزاره بچ ...

اره موز رو شنیدم،خیلی وقته نمیدمش،ولی توجه نکرده بودم به خاطر پتاسیمش میگن 

میگن تخم کبوتر بده،بدیش اینه پسر من به جز آب چیزی نمیگه،بابا میگه ولی نه اینکه مشخصا باباشو صدا بزنه،فقط گاهی به من میگه ما 

باباشم گاهی صدا میزنه ولی نه همیشه 

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بعضی روزها شوهرم همکاری میکنه یهو خواهرم میاد خونمون بچه ش همسن دخترای منه دوتا گوشی دست میگیره و دخ ...

آره خب،وقتی بقیه دست میگیرن اینم میخواد،من دخترمو مجاب کردم که گوشی دستش نگیره که پسرم نبینه ولی تو مهمونیا و اینطرف اونطرف خب میبینه و نگاه میکنه،هرچقدر میتونی کمش کن و به جاش باهاشون ارتباط بگیر و خیلی حرف بزن باهاشون

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره خب،وقتی بقیه دست میگیرن اینم میخواد،من دخترمو مجاب کردم که گوشی دستش نگیره که پسرم نبینه ولی تو ...

زیاد حرف میزنم اما حرفای منو تکرارنمیکنن تلوزیون گفت تنکیو اینام خوب بلد نبودن تلفط کنن سریع گفتن منکیو بعدش گفت اوپن اینام گفتن انگار تلوزیون مادرشونه اصلا به حرفای من توجهی ندارن 

نظرشمام محترمه

زیاد حرف میزنم اما حرفای منو تکرارنمیکنن تلوزیون گفت تنکیو اینام خوب بلد نبودن تلفط کنن سریع گفتن من ...

یه سرچی هم کن ببین اگه تو این سن به جز زبان مادری زبان دیگه ای بخونن بد نباشه براشون

یه سرچی هم کن ببین اگه تو این سن به جز زبان مادری زبان دیگه ای بخونن بد نباشه براشون

بدیش اینه بقیه نمیفهمن چی میگن ونمیتونن با بقیه ارتباط بگیرن اما خوب خداروشکر اینا دوقلو هستن انگار تلپاتی دارن هر کاری میکنن واینا احتیاج به حرف زدن ندارن با هم میخندن انگاری دارن برای هم جوک میگن یا یکیشون ناراحته اون یکی هم بسیارناراحت میشه مواظب همدیگه هستن مثلا بچه خواهرم میره سمتشون اینا از هم محافظت میکنن چون بچه ش شرور دست بزن داره خداییش خوبه که دوتان ولی مشکلم فقط اینه صحبت نمیکنن اگرهم میکنن انگلیسی میگن امگا ۳ هم دادم که زبان بازکنن ولی فعلا اثری ندیدم الان شش ماهه میدم اما اینم ناگفته نماند خیلی هوششون بهتر شده فقط رو حرف زدن اثرنکرده 

نظرشمام محترمه

بدیش اینه بقیه نمیفهمن چی میگن ونمیتونن با بقیه ارتباط بگیرن اما خوب خداروشکر اینا دوقلو هستن انگار ...

در این مورد با یه پزشک یا گفتاردرمان صحبت کن،خب وقتی فارسی نتونن حرف بزنن ارتباط گرفتن براشون سخت میشه

بدیش اینه بقیه نمیفهمن چی میگن ونمیتونن با بقیه ارتباط بگیرن اما خوب خداروشکر اینا دوقلو هستن انگار ...

دوقلو بودن هم عالمی داره ها،خوشیحالت دو تا دختر داری،من خیلی دوست دارم یه دختر دیگه داشته باشم

عزیزم چند خریدی شربتو؟؟؟

۷۸۰ تومن