2777
2789
عنوان

میخواد ادم‌ اجیر کنه شوهرمو باماشینش بفرسته هوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 85 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستش وکیل هست گفته حرفت میرسه طبق مدرکی ک داری ..اما خب وقتی ارزش داره ک بادل خوش باشه ن اینکه دادگ ...

ما هم با داداشام سر ارث دعوا شد رسوندیم به دادگاه از هیچی نترس .اولش داد وهوار میکردن رفت دادگاه دادشون خوابید .هر روز هم حالمون بهتر وبهتره از هیچی نترس شوهرت راست میگه حق گرفتنیه نه دادنی .این کارو نکنی فردا بچه هاش پول رو پول میزارن شما هیچی دستتونو نمیگیره فقیرتر میشین

شما مگه در زمان نقشه ۱۴۰۰ زمین رو نخریدین؟یعنی بعد خرید شما قطعات جابجا شده و نقشه جدید دادن؟نقشه که جدید نمیشه، شماره قطعه رو شهرداری میده و وقتی یه شماره داد به یه قطعه زمین دیگه تغییری نمیکنه

شما مگه در زمان نقشه ۱۴۰۰ زمین رو نخریدین؟یعنی بعد خرید شما قطعات جابجا شده و نقشه جدید دادن؟نقشه که ...

اره ما ۱۴۰۰ خریدیم ولی اون موقع خود زمین رو به ما نشون نداد فقط محدوده رو نشون داد (گفت ازپشت فنس مهندس) توی قلنامه هم شماره قطعه ننوشت بعد دوسال ک اومد قطعه رو بنویسه برامون ده جای دیگ زمین داشت ک میخواست ازاوناها بده وکلا حاشاکرد ک من نگفتم ازپشت فنس .خلاصه یک شماره همینجوری نوشت و ماهم زمین رو نه اون موقع دیدیم ن الان ..حالا اینا خودشون ک بزرگ مالک هستن باید نقشه رو طراحی کنن ک کجا خیابون اصلی باشه کجا مدرسه و پارک و...... بعد ببرن شهرداری ک تایید بشه و مجوز ساخت بدن حالا چون اینا ازاول کار رو دست گرفتن وسهم زیادی دارن ...یحوری طراحی کردن جاهای ک خودشون قطعه دارن نخوره ب طرح خرابی و مال بقیه رو انداختن ک مردم ضعیف ومعمولی هستن ...زمین ماهم طبق تقشه قدیم پشت فنس بوده ولی طبق نقشع جدید قطعه ما پشت فنس کلا کوچه شده انگاری حذف شده کاملا و  افتاده تو حاشیه .اما داییم میگ من ازهمون پشت فنس یکی دیگ میدم بهتون مثلا حساب کن ما قطعه ۸۵ بودیم ک جاش خوب شده الان اون میخواد مثلا ۷۰ رو بده ...بهش میگیم پس شماره قطعه مون چی میشه ..انگار قلنامه و همچی خیلی ببخشید پشم هستن همشون

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

ایناها دستشون بازه خیلی گردن کلفتن برا خودشون قطعه هارو جابجا میکنن 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم