2777
2789
عنوان

شما از کارهای اقتصادی تون صحبت می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 25 پست
آخه نمیشه که خیلی هم مرموز بود.سخته.ولی خدایی دهنشون چفت و بست داره.خیلی بهتر از خانواده ی خودم

اگه اونطوریه نگران نباش

ولی خب منم ازین جور آدما دورم بود. دقیقا خواهر شوهرم انقد دوسش داشتم یه سری یه بحثی پیش اومد ینییی کلا آدم دیگه‌ای شد. یهو اصلا نشناختمش. من میگفتم مثل خواهرمه یهو از دشمن بهم بدتر شد

دیگه بیخیال شدم اونقدررر سرد شدم ک فقط درحد سلام خدافظ شد

میگم ینی اعتماد نکن. همیشه اونطور نمیمونه. 

اگه اونطوریه نگران نباشولی خب منم ازین جور آدما دورم بود. دقیقا خواهر شوهرم انقد دوسش داشتم یه سری ی ...

نه واقعا ما بحث هم کردیم اما کم محلی می کنند اما آبرو ریزی نه.اونا بیشتر خودشون کنترل می کنند تا من.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه اونطوریه نگران نباشولی خب منم ازین جور آدما دورم بود. دقیقا خواهر شوهرم انقد دوسش داشتم یه سری ی ...

کلا عجیبن ماهی یکبار به برادرشون تلفن نمی‌زنند حتی برادرشون هم تلفن نمیزنه.رفت و آمد سالی دوبار خونه ی هم دیگه طبق مقررات و دیدار فقط خونه ی پدرشوهر اونجا بگو و بخند دارند.کلا با مادرشوهر خواهر شوهر نی نی سایتی فرق دارند

کلا عجیبن ماهی یکبار به برادرشون تلفن نمی‌زنند حتی برادرشون هم تلفن نمیزنه.رفت و آمد سالی دوبار خونه ...

چیکار داری هرچقد دورتر بهتر

من ک اگه اینجوری بودن کلاهمم مینداختم هوا 

آره دیگه مدلای آدما فرق دارن...

چیکار داری هرچقد دورتر بهترمن ک اگه اینجوری بودن کلاهمم مینداختم هوا آره دیگه مدلای آدما فرق دارن...

ولی خب گاهی دلم میخواد یکی بیاد خونه مون.فکر میکنم خیلی عاقل هستند