2777
2789

حتما همین حرفارو جلوش هم میزنی همین سرزنش هارو میکنی که دلش نمیاد کارکنه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خیلی وقته در جریان تاپبکات هستم

نمبدونم چی بگم

اخه خیلی اصرار داشتی باهاش ازدواج کنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
۳ ماه ازدواج کردین مثلا عاشق و معشوق هم هستین؟خیلی غر میزنی و زودجوشی درسته؟

فقط ۵ سال نامزد بودیم کل فامیلاش میگن فلانی چطوری با فامیل ما زندگی می‌کنه انقد آدم حال بهم زن و بی مسئولیت خونوکی نمی‌دونم دلم ب چی این خوش کردم همش میگم بزارم برم طلاق بگیرم آدم ضعیفی هستم نیم ساعت دیگه نظرم عوض میشه 

پول از کجا میاد پس؟خرجی

قبلاً داشتیم خونه هم وسیله داشتیم این ماه قراره قرعمون در بیاد ۷۰ م دل خوش کرده ب اون میگم بابا ملت بفکر تلاش و آیمده تو چشمت دنبال چص تومنه نشستی خونخ

بخدا تو این چند روز ۸۰ بار خشاب قرص خالی کردم اومدم حموم رگ دستم بزنم خدا یه کاری میکنه منصرف قبلاً ...

اصلا خوشم از آدم ضعیف و اینجوری نمیاد خیلی تهاجمی هستیا و زود واکنش نشون میدی آروم باش بابا به تو چه کار نکنه 

شوهر من ۱۰ ساله بیکاره.‌ببین عزیزم مرد از یه سنی به بعد اگر کار نکرد شغل نداشت دیگه کار نمیکنه...م ...

یعنی واقعا ۱۰ سال تمام هست کار نمیکنه؟

پس چیکار میکنه؟ تو خونه ست؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شوهر من ۱۰ ساله بیکاره.‌ببین عزیزم مرد از یه سنی به بعد اگر کار نکرد شغل نداشت دیگه کار نمیکنه...م ...

از شانس من چشم مادر شوهر هم ب دست ماعه آخه من انقد بدبختم حالم داره از این زندگی بهم میخوره نمی‌دونم چیکار کنم با زبون با دعوا با غرررر خب نمیرهههه عوضی

اگر خانواده حمایتت میکنن برو خونه پدر مادرت بلکه تغییری توی رفتارش بده و بفهمه مشکلات جدیه

البته من فکر میکنم این آقا علائم افسردگی شدید هم داره...

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم؛سعی میکنم فقط وقتی کامنت بذارم که از نوشته ام مطمئن باشم
قبلاً داشتیم خونه هم وسیله داشتیم این ماه قراره قرعمون در بیاد ۷۰ م دل خوش کرده ب اون میگم بابا ملت ...

ای بابا نزار اون ۷۰بیوفته دستش

پس

یه کاری کن در نیاد

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉