2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه یه کیلو دو کیلوعه اخهه ۱ تن انار زده بود شب یلدا انقذ افتضاح بود فروش میگه همه میوه فروشا نشسته ...

وای خدایا عزیزم بخدا ظررش خیلی میشه آخه الان نطفش خرابه ها فقیش رو درست کنی بازم خوبه کاره خاصی نداره شوهرم ببینه بهش بر میخوره پامیشه بخصوص اگه از آشنا ها بیاری کمک

آره خیلی بیخیاله نمی‌دونم چیکار کنم با این آدم بی توجه بی محلی اصلا صبح بیدار شدم چ حرکتی بزنم سردرگ ...

۵ ساله ازدواج کردیم یکسال و ۷ ماه رفته سرکار از حرص و جوش موهام سفید و صورتم چروک شده ولی آقا آخ نگفته جونو و گوگولی مگولی مونده

چرا اینقدر حرص و جوش میکنی

شما ی کاری کن اول نذار بچه دار بشی من بچه ام پامو بست نتونستم کاری بکنم

فردا رو‌ کاریش نداشته باش پس فردا اگر رفت ک رفت نرفت برو خونه ی بابات تا بزرگترا تکلیفت رو روشن کنن چرا خودتو خلاص کنی! این فکرا رو هم نکن اتفاقی نیافتاده ک ی عوضی گشاد بازی درمیاره حیف عمر و جوونیت نیست از این فکرا میکنی

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

۵ ساله ازدواج کردیم یکسال و ۷ ماه رفته سرکار از حرص و جوش موهام سفید و صورتم چروک شده ولی آقا آخ نگف ...

چقدر هممون مشکل داریم 😔هیشکی هم نیست ب دادمون. برسه خسته شدیم بابا

دقیقا 😢😢😢دم خدا گرم یه زندگی رقم زده. ک تو یه ساعت نیک ساعتشو فقط آرزوی مرگ داریم این چ زندگی اخه

خدا رقم نزده گلم! ما خودمون خواستیم

من عاشق شوهرم شدم، با همه جنگیدم بخاطرش،خودم خواستم که باهاش زندگی کنم! الانم پشیمون نیستم فقط باید بتونم راه نجاتشو پیدا کنم! الان که خداروشکر داره میره سرکار، باید کمکش کنم و اونم بخواد که ترک کنه

تو هم اول همه تلاشتو بکن که بعدا شرمنده وجدان خودت نشی! بگی من همه تلاشمو کردم ولی اون نخواست! زمانی که میبینی سرکار نمیره نباید بذاری بفهمه یه پول قلمبه قراره دستتون بیاد! شاید لازم باشه که ببریش زیر فشار مالی تا چشمش بترسه! میگم که باید بشناسیش اول تا بفهمی چه راهی روش جواب میده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من ۲۱ اون۲۴

سن شوهرت پایینه،احتمال تغییر دادنش خیلی بالاست! از طرفی ضرری که روی انارا کرده توی روحیش اثر گذاشته،حواست باشه توی سرش نزنی این مسئله رو! هرچی سن پایین تر باشه آدم توی مشکلات زودتر خودشو میبازه، اینجور مواقع یه همراه خوب میتونه خیلی به آدم کمک کنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم