2777
2789

اسی روبیکا کانال  خیاطی زدم خیاطی رایگان آموزش میدم با کلی ایده و ترفند دوستدارم خیاط ها و علاقه مندان به خیاطی دور هم جمع بشیم گروه رفع اشکال هم داره لینگ امضام👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط ۵ سال نامزد بودیم کل فامیلاش میگن فلانی چطوری با فامیل ما زندگی می‌کنه انقد آدم حال بهم زن و بی ...

این که اصلا خوب نیست 

خودت میری سرکار؟ این مردا قلق دارن نزار از. الان حرمتاتون بشکنه با زبون خوش و با سیاست باهاش حرف بزن بگو اگه نری سرکار که خرجمون در نمیاد 

از همین اول زندگی ترو تو دعوا و قهر و جدال

آره خیلی بیخیاله نمی‌دونم چیکار کنم با این آدم بی توجه بی محلی اصلا صبح بیدار شدم چ حرکتی بزنم سردرگ ...

عه پس اگر بیخیالی ذاتش هست گلم ببین میتونی با اینطور آدم بسازی و بسوزی دورازجونتون یک عمر یا اینکه جدا بشی الان که هنوز اونقدر دیر نیست گلم آدم حساس با بیخیال نمیتونه بسازه همینطوری هم برین جلو باز شما حزص میخوری پیر میشی ایشون هم هر روز جوان تر و شاداب تر میشه ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
بخدا تو این چند روز ۸۰ بار خشاب قرص خالی کردم اومدم حموم رگ دستم بزنم خدا یه کاری میکنه منصرف قبلاً ...

چقد حرص میخوری

خودتو داغون میکنی

فک نکنم اونقد مشکل حادی باشه

رگ خاب شوهرتو پیدا کن... شاید از اوناس ک باید قربون صدقش بری تا کاری بکنه