2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو ماشین برمیدارم خودم میرم بفروشم.دیگه بلند میشه

فک نکنم بابا غر میزنم با زبون نرم میگم داد تهدید عین خیالت نیست تو نامزدی هم یه بار همین طوری ۱ ماه تعطیل کرد منم میگم حداقل برو داخل ماشین میوه هست خراب میشه اونارو بفروش بعد بیا بیفت بمیر اصلا 

نمیزاره برم سرکار از اول نمیزاشت میگه ۵ ساله دارم کار میکنم چند روز ب خدم استراحت دادم همتون غر میزن ...

اگه به گفته خودش واقعا اهل کاره خب صبوری کن بزار یکم استراحت کنه پسرای امروزی هم لوسن خیلی بهش گیر نده بهش غر نزن مهمون دعوت کن برین مهمونی تا از این حالت در بیاد

از شانس من چشم مادر شوهر هم ب دست ماعه آخه من انقد بدبختم حالم داره از این زندگی بهم میخوره نمی‌دونم ...

باید ببینی چی باعث میشه به خودش بیاد! ممکن هم هست هیچوقت به خودش نیاد! تو باید اینارو بفهمی،وگرنه چشم باز میکنی میبینی نابود شدی!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

باید ببینی چی باعث میشه به خودش بیاد! ممکن هم هست هیچوقت به خودش نیاد! تو باید اینارو بفهمی،وگرنه چش ...

دقیقا 😢😢😢دم خدا گرم یه زندگی رقم زده. ک تو یه ساعت نیک ساعتشو فقط آرزوی مرگ داریم این چ زندگی اخه

اگه انار مال شبه یلداست خراب میشه ها برو خودت لواشکش،کن دختر تو بیخیال نباش

مگه یه کیلو دو کیلوعه اخهه ۱ تن انار زده بود شب یلدا انقذ افتضاح بود فروش میگه همه میوه فروشا نشسته بودن ب همدیگه نگاه میکردن فک کن ۵۰ میل بار پشت ماشینه چیکار کنم من اون اخع