2777
2789
عنوان

وقتم کمه واسه بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 109 پست
خب اوکیه خیلی حاد نیست رفتارش اینقدر عصبانیت رو خیلی از مردا دارن اینکه تو عصبانیت بتونه خودشو کنترل ...

اره

مثلا شوهرم منو کتک زده اما گربه ها رو نزده تا حالا. بخاطر همین میگم بچه رو هم نمیزنه . اما خب حداقل بخاطر بچه باید با منم خوب رفتار کنه که بچه از لحاظ روحی آسیب نبینه. چون رابطه پدرمادرش باهمدیگه، ذهن بچه رو شکل میده.

از یه طرف هم میگم کدوم زن و شوهری کاملاااا باهم خوب و هماهنگن که ما دومیش باشیم؟حتی خواهر برادر که باهم توی یه خونه بزرگ شدن، همیشه باهم اختلاف دارن. زن و شوهر هم همینه. فقط یه ذره بتونه خشمشو کنترل کنه ها، اونوقت حله.

من هیچ وقت نمیخوام اینجور مواقع نظر بدم 

قضیه مهم و مربوط به خودتونه

اما این که همسرت دست بزن داره  جالب نیست تو بچه داشتن

شما میگی با شما دعوا کرده گربه رو فقط گذاشته تو اتاق

بلانصبت بچه ها

بچه  دعوا  ببینه میترسه  میشه بیخیال این شد؟ 

این که به همسرتون وفادارید قابل تحسینه  اونم تو این زمونه 

اما شما 90درصد بچه رو میخواهید  و  مشکلات شو بجون میخواهی بخری

اگه همسر گرامی بهتر شه که عالی اگه خدای نکرده با بچه خیلی اوکی نباشه دنیا برات تنگ. میشه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هیچ وقت نمیخوام اینجور مواقع نظر بدم قضیه مهم و مربوط به خودتونهاما این که همسرت دست بزن داره جا ...

دقیقا درسته، بچه توی اون شرایط می‌ترسه و روانش آسیب می‌بینه. منم از همین چیزا واقعا میترسم.

اما درمورد جمله آخر میتونم بگم شوهرم از رفتاراش و حرفاش فهمیدم که بچه دوس داره. چون خیلی میگه براش همه چی میخرم(با اینکه مشکل مالی داره) . بعد میگه موتورسواری یادش میدم، زرنگ بارش میارم.از این حرفا.(البته اینا رو درمورد فرزند پسر می‌گفت. درمورد فرزند دختر زیاد چیزی نگفته چون خواهر نداشته،درکی از دختر نداره) اما همیشه میگه مثل مامان بابای خودم نمیشم، بچمو ول نمیکنم. اما خب اینا همشون حرف هست. تا بچه دار نشیم، نمی‌فهمم قراره چجوری بشه. در همین حد می‌دونم الان.