2777
2789
عنوان

ب نظرتون اگر یه شرایطی وجودداشت ک بعداز طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 17 پست
چیکار میکنه ک میگی خودخواهه؟

بچه هامریضن شب تاصبح درتب میسوزن میگه من پول دکترندارم میره خودش ازداروخانه دارومیخره براشون امادقیقا همون سری خودشم مریضشد فورارفت دکتر

امکان نداره بچه هابخوان بمیرن دورازجونشون من شب تاصبح بیدارباشم بلندشه یه حمایتی کنه حتی روزهای تعطیلش 

امکان نداره روزهای تعطیل یه کم بابچه هابازی کنه فقط دادمیزنه صداندیدودائم هم بابچه هاسرتی وی دعواداره

ازهمه  من خانواده من خانواده خودش دوست و آشناتوقع داره حمایتش کنن واحترامش بذارن اماخودَ ش کسی نبایدازش توقع کنه و وظیفه خودش هیچی نمیدونه وگرنه فورا قطع رابطه میکنه 

وخیلی چیزهای دیگه ک طولانی میشه

بچه هامریضن شب تاصبح درتب میسوزن میگه من پول دکترندارم میره خودش ازداروخانه دارومیخره براشون امادقیق ...

یاد بابام افتادم مامانم میگفت بچه بودید مریض ک میشدید میگفته مسکن بده اگ بعد سه روز وخیم شد دارو بخر دکتر لازم نیست

الان از اون روزا ۲۲ سال گذشته زن جدیدش براش پسر آورده سر شبی تو مهمونی بی تابی کرد برداشت بردش بهترین دکتر

میدونی چی میخوام بگم؟؟ دل من با دل تو دردش یکیست

ان شاالله خدا نجات مون بده با حرف ک زدی یاد پدرم افتادم از اخلاقاش

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید