2777
2789
عنوان

بیاید یه مسئله شخصی خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 69 پست
آره عزیزم پیشرفت زیادی می‌کنی هم روحی هم حسمی

قربونت عزیزم ممنون 

آخه تا از این سوالا میپرسن همه میشن بچه ی پیغمبر شهامتشو ندارن بگن بابا ما هم دچار بودیم ما هم اشتباه کردیم یدفه میشن علامه ن والا منم درگیر بودم با اراده خودم و کمک خدا بخاطر بچم کنار گذاشتم

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
مرسی از حمایتتون واقعا💗

خواهش می‌کنم عزیززمم 

مراقب خودت باش و بدون که وجودت خیلیی ارزشمنده❤️

به حرف های پوچ دیگران هم اهمیتی نده. 

این فقط یک نمونه از هزارانه…

حرف همیشه هست. 

تو درست باش و در مقابل حرف های بی اهمیت دیگران ناشنوا!…

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونم عزیزم،کاش که ذره از شخصیت شما هم اون خانم داشت

قربونت برم من دعا میکنم آرامش داشته باشین شمام دعا کن منم جدا بشم آرامش بگیرم

قربونت عزیزم ممنون آخه تا از این سوالا میپرسن همه میشن بچه ی پیغمبر شهامتشو ندارن بگن بابا ما هم دچا ...

دقیقا...یک طوری رفتار میکنن طرف از تاپیک زدنش پشیمون میشه

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

دقیقا...یک طوری رفتار میکنن طرف از تاپیک زدنش پشیمون میشه

اره من با کاربری قبلیم میومدم حرف میزدم یبار خالم از طرف خودش تاپیک زد با گوشیم ی مشکلی داشت حالا بجای جواب دادن رفته بودن شات تاپیکامو میگرفتن میفرستادن ک تو دروغگویی اونجا گفتی مجردم حالا میگی بچم مریضه هرچی گفتم بابا من نیستم نفهمیدن آخر قفل کردم تاپیکو

اره من با کاربری قبلیم میومدم حرف میزدم یبار خالم از طرف خودش تاپیک زد با گوشیم ی مشکلی داشت حالا بج ...

بیخیال مردم دهنشون بسته نمیشه همیشه حرف برای گفتن دارن

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

بیخیال مردم دهنشون بسته نمیشه همیشه حرف برای گفتن دارن

دقیقا من صدبار خاستم تو عقد جدا بشم هی گفتن بیوه میشی کسی نمیگیرتت حالا هی میگفتم بابا من تا شب عروسی دختر بودم باز نمیفمیدن قبل بچه خاستم جدا شم باز گفتن فلان میشه بساز خیانت کرد گفتن عیب نداره گذشت کن تا کشوندنم اینجا دیگه برام حرف مردم مهم نیس