من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دعا نویس بدتر چن تا دیگه میفرسته خونت درگیر میشن عوضشو از تو درمیانمکبری ملایی چیزی تو مسجد ندارین د ...
چرا هست کلا از آخرین باری ک ب ایت الکرسی واکنش نشون دادن میترسم ولی من موقع اذان هم یکی بیدارم میکرد همش اسممو صدا میزد انگار پتو کم کم کشیده میشد تا بیدار نمیشدم ول کنم نبود
بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)
یاد یکچیزی افتادم قبلا چندبار امامزاده رفته بودم قبرستونم داشت بعد خلوت بود پنج شنبه صبح فکر کنم تا داخل امامزاده رفتم و سلام دادم بعد یکطرف دیگه صدای تق اومد انگاری یک چیزی برخورد کرده باشه
خودشم دیدم اخه. ب یک شیخ راجبش گفتم گف محافظته بهت کاری نداره و واقعا هم نداشته. ی بار از خیابون میخاستم رد بشم ی کامیون نزدیکم بود منم پاهام قفل شد نمدونستم برگردم بدو ام چکار کنم چادرم از پشت کشیده شد جوری ک رفتم عقب و خوردم زمین برگشتم هیچکس پشت سرم نبود