2777
2789
عنوان

گربه ها دارن ناله میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 132 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشالله نبینی خدا حفظت کنه منم حفظ کنه😐😂انقد اینو تعریف کردم همه جا یه شب تو خوابم اومد گفت کم برو ...

الهی هممون حفظ کنه منم تو خوابم بیشتر حسش میکنم انگار خبرا رو میدن بهم چن وقت راجبش گفتم ب همه دیگه کمتر شد خدا رو شکر 

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

شنیده بودم صدای حیوانات مثل پارس سگ و عرعر خر نشونه هشدار و خطره...

چ شانس بدی دارم من همیشه نصف شب یا صدای گربه میاد یا سگ😓

برا زلزله هم هشداره اونا شنیداریشون خیلی قویه خلاصه که بگم بریم اینستا حالمونو عوض کنیم🤣🤣🤣🤣

واقعا بریم تا حموم لازم نشدم😂😑

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

دعا نویس بدتر چن تا دیگه میفرسته خونت درگیر میشن عوضشو از تو درمیانمکبری ملایی چیزی تو مسجد ندارین د ...

چرا هست کلا از آخرین باری ک ب ایت الکرسی واکنش نشون دادن میترسم ولی من موقع اذان هم یکی بیدارم میکرد همش اسممو صدا میزد انگار پتو کم کم کشیده میشد تا بیدار نمی‌شدم ول کنم نبود

داره

یاد یکچیزی افتادم قبلا چندبار امامزاده رفته بودم قبرستونم داشت بعد خلوت بود پنج شنبه صبح فکر کنم تا داخل امامزاده رفتم و سلام دادم بعد یکطرف دیگه صدای تق اومد انگاری یک چیزی برخورد کرده باشه 

ولی خب کاری ندارن 

ازت مراقبت میکنه ولی در عین حال ترسناکه😐

خودشم دیدم اخه. ب یک شیخ راجبش گفتم گف محافظته بهت کاری نداره و واقعا هم نداشته. ی بار از خیابون میخاستم رد بشم ی کامیون نزدیکم بود منم پاهام قفل شد نمدونستم برگردم بدو ام چکار کنم چادرم از پشت کشیده شد جوری ک رفتم عقب و خوردم زمین برگشتم هیچکس پشت سرم نبود