2777
2789
عنوان

گربه ها دارن ناله میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 132 پست
اره دلت میخاد بچلونیش اصلا غریبه غیر غریبه حالیش نیس یکی باشه بغلش کنه ساکت میشینه تو بغلش😂

دقیقا ، خب چون نیاز دارن واقعا سختشونه خودشون بخوان راه برن میخوان یکی حملشون کنه😂

وای ولی این گربه لاغرا نگاشون میکنی فرار میکنن 😐😂

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دقیقا کپ همونه. ینی شکمش اویزونه من اول فک میکردم ماده حاملس😂

خونه مادر منم هست مادرم میگفت از بس خورده چاق و چله شده اونم دقیق همون رنگی بود بیشتر هم واسه جوجه ها و مرغا کمین کرده بود😂 الان دیگه با اونا بازی میکنه 

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

دقیقا ، خب چون نیاز دارن واقعا سختشونه خودشون بخوان راه برن میخوان یکی حملشون کنه😂وای ولی این گربه ...

خب از بس چاقه من نمیدونم چی میخوره اخه. هرکار کردم بیارمش پیش خودم بابام نذاشت گف این مارو ورشکست میکنه😂

من کلا با گربه ها مشکل دارم خونه مادر منم هست خونه ای ک بغلش نیم ساخته یعنی سقف اینا نداره ی حیاط بز ...

ما هم یه همسایه داشتیم باباعه پاش میلنگید بچه هاش تعریف کردن که یه خونه داشتیم خواستیم دیوارشو خراب کنیم اومدن شب قبلش به خواب بابام گفتن که این کارو نکن بچه هام تو دیوارن اگر این کارو کردی یه بلایی سرت میارم باباعه هم فکر کرده خوابش الکیه دیوارو خراب کرد اما تا یکسال مچ دستش درد میکرده و از خواب بیدار شده دیده میشله پاش اومدن به خوابش گفتن خیر نبینی بچم زخم شده داغونت میکنیم

من کلا با گربه ها مشکل دارم خونه مادر منم هست خونه ای ک بغلش نیم ساخته یعنی سقف اینا نداره ی حیاط بز ...

کاش یکم زر نمیزدم تنها نشستم رو مبل نمیتونم برم سرجام دستشویی هم دارم نمیتونم برم دستشویی ۲ ماه بود زر مفت نزده بودم راحت بودم

خب از بس چاقه من نمیدونم چی میخوره اخه. هرکار کردم بیارمش پیش خودم بابام نذاشت گف این مارو ورشکست می ...

🤣🤣🤣

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟
ما هم یه همسایه داشتیم باباعه پاش میلنگید بچه هاش تعریف کردن که یه خونه داشتیم خواستیم دیوارشو خراب ...

کلا ما چون روستا هستیم خیلی از اینا واسه اطرافیان اتفاق افتاده الان نسبت ب گذشته کمتر شده باورت میشه ی خانم مسن ک میدونم دروغ نمیگه ب پنکه بسته بودنش من هنوز پشمام ریخته چجوری بردنش بالا یکی هم پیش داداشم کار می‌کرده می‌گفت نصف شب رفته زیر درخت نمیدونم چیکار کرده بعد اون شبا یهو دیوونه می‌شده از رو دیوار راست بالا می رفته خبلی زور داشته همه رو کتک می زده صبح اصلا یادش نمیومد همه هم از کار فرار کردن از ترس اون

کاش یکم زر نمیزدم تنها نشستم رو مبل نمیتونم برم سرجام دستشویی هم دارم نمیتونم برم دستشویی ۲ ماه بود ...

منم بعد چند ماه سفره دلم باز شد الان میترسم برم دستشویی 😂

کلا ما چون روستا هستیم خیلی از اینا واسه اطرافیان اتفاق افتاده الان نسبت ب گذشته کمتر شده باورت میشه ...

وای فقططط اون خانمه 😭😭😭

خونه مامانم اینا هم یه درختر خرما تو حیاط بود ۴۰ ساله بود هرشب رو درخت یکی نشسته بود با دشداشه سفید زیر درخت کُنارمون هم همینطور ۲ تا درختو قطع کردن

منم بعد چند ماه سفره دلم باز شد الان میترسم برم دستشویی 😂

من رفتم 🤣🤣 خواستم شوهرمو بیدار کنم بگم بشین نگام کن تا برم دستشوییو بیام گفتم ول کن حالا میگه ۴ صبح چرا پا گوشی ای بگیر بکپ بی صدا رفتم و اومدم