2777
2789

الان ک بله برون گذشت و نزدیک عقدمونه هنوزم که هنوزه سر این مغازه جرو بحث میشه بین خودشون‌‌.

امشب نامزدم میگه یه سوال بپرسم گفتم بپرس گفت اگر مغازه رو ندن از این ازدواج منصرف میشی ؟

گفتم من حقیقت رو میگم راستش من مغازه و هم خونه زندگی رو باهم میخوام شرطمون بود ک شما هم قبول کردین الان اگر زیر حرفتون بزنین مشکلات بوجود میاد بین خانواده هامون و من اینطور راضی نیستم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان میگه این ازدواج پس ب ی مغازه بنده اگر اینطوریه این ازدواج فایده نداره.

من نگفتم بهش ولی هم من هم خانوادم نظرمون اینه ک اگر نمی‌تونستین این شرط رو اعمال کنین چرا قبول کردین ک الان بزنین زیرش ک این همه دنگ و فنگ پیش نمیومد همون اول تصمیم می‌گرفتیم ک آیا جواب بله هست یا ن.

مغازه بیشتر برای امرار معاش هست چون محل کارش دوره و حقوقش خیلییییی ناچیزه هرچی داره از پدرش داره می‌زاره براش.

خونش هم بزور ۶۰ ۷۰ متره ولی در عوض خونه جاریم ک قشنگ یک دیوار بین دوتا خونه هاست ۳ برابر این خونس

نه عزیزم بهم بزن عقدش نشو نامرد نه بهت مغازه میده نه بهت خونه بزرگتر رو میده قدر پرنسسمون رو نمیدونه صبر کن بهترش میاد ازدواج کن هم بهت مغازه میده هم خونه بزرگ میده هم همه چیو برات محیا می‌کنه .قربووووونت ناراحت نباش 

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

من موندم خودت بچه ای آیا پدرومادرت هم بچه ان و تجربه ندارن، مگه تو با پدرشوهرت می خوای ازدواج کنی که ...

متر نمیکنم میگم بقیه با همین چیزای کوچیک‌ک داره هم چشم دارن نمیزارن کارامون پیش بره همش بزور داره کارامون میره جلو 

خونه کاملا خامه دارن تازه کابینت میزنن مادر جاری گفته حق ندارن نظری بدن راجب کابینت چطور جرعت میکنن نظر بدن.

خب اخه بنده‌ی خدا من میخونم زندگی کنم تو این خونه نباید خوشم بیاد از کابینت بخدا کل خونه حتی ی قالی ۶ متری هم جا نداره چون کابینتا قشنگ تو سالن هستن یعنی برای مبل هم جا نیست ک یکی بزاره در این حد کوچیکه