2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ینی چی صفحه اول🤣🤣🤣🤣🤣

ینی پر بازدیدا شاید

که البته جواب ندادن چشم سوم عزیز 😂😂

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

اخیشش خیلی ممنونم ازت عزیزم🤩😍

در آخر دو تا توصیه بهت میکنم میرم چون واقعا تپش قلبم هم داره زیاد میشه ۱. توی زندگیت قرون به قرون پول شوهرت کجا مییره رو رسیدگی کن ازت خیلی حساب میبره از همین ضعفش استفاده کن و خونه زندگیتو کامل کن به خصوص نزار وام بگیره و روی کارهای ریسک دار سرمایه کنه یا مثل همین طوری خرج کنه

۲.از قوم شوهرت زیاد فاصله نگیر دوری نکن درسته بعضی اخلاقا یا برخوردشون باب میل تو نیست و نخواهد بود ولی خداییش از خیلی خانواده های شوهرای دیگرون بهترن 

شوهرتو از اونا فاصله نده چون با اتحاد راحتتر صاحب خونه و زندگی میشی 

دوری کردنتون زندگی رو براتون سخت میکنه 

شوهرت هم یه طورایی خانواده دوسته جدا شدن ازشون اونو بی برنامه و عقب میندازه 

حتی به نظرم اگه گفتن توی یه ساختمان زندگی کنی خیلی برات بهتره تا تنها دوتایی

خوشبخت باشی در آخر غدد نباش و عصبانیتو کنترل کن یادت باشه هر نقطه جایی و هر چیزی مکانی داره💚💚💚💚💚

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
اره واقعن راست‌گفتن حالا دماغم بنظر خودم جالب نیس ولی افسایدم نیسچون گفتی دقیق بگو گفتم وگرنه بقیه ح ...

بهت گفتم که دماغتتو خودت دوس نداری چون بزرگه به نظرت😅

وای از نظر دیگرون دماغت عالیه حتی اگه به زبان چیز دیگه ای بگن🙃

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
در آخر دو تا توصیه بهت میکنم میرم چون واقعا تپش قلبم هم داره زیاد میشه ۱. توی زندگیت قرون به قرون پو ...

وای بخدااا دیگ جای تعجبه انقد دقیق میگی 

خیلی ممنونم ازت عزیزدلم خیلییییی

ببخش ک امشب ازیتتون کردم التماس دعا دارم ازت😍🥰

فداتشم عزیزم سپاسگذارم

بهت گفتم که دماغتتو خودت دوس نداری چون بزرگه به نظرت😅وای از نظر دیگرون دماغت عالیه حتی اگه به زبان ...

ولی واقعن حرفاش دقیق بود

رنگ پوستم

لبام

قدم

مریضیم

نامزدم

ویژگیای ظاهریش

اخلاقشششش

خانوادش همشونو خیلییی دقیق گفت