2777
2789
عنوان

تجربه من از خیانت و توصیه به خانم های که خیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 7938 بازدید | 195 پست
اینجا که همه میگن طلاق البته نصف بیشترشون رباتن

واقعا برا طلاق وقت هست اگر دیدی بعد بکسال تا دوسال نمیتونی کنار بیای میشه اقدام به جدایی کرد 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداراشکر اسی انشالله در کنار هم ارامش داشته باشید

ممنون عزبزم واقعا قصدم ففط خیر بود چون میدونم خیلیا درد منو کشیدن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
حالا انقدر بگید ته دل اسی رو هم خالی کنید چیکار دارید شاید واقعا شوهرش پشیمون شده انسان جایزالخطاست ...

جایز الخطا نه ممکن الخطا

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

شایدم نکنه … به هرحال میشه به فرصت داد مخصوصا اگر رابطه جنسی نبوده باشه رابطه جنسی به نظرم آخر خط هس ...

من مجردم شاید نتونم حرفای شمارو درک کنم 

اما خیانت خط قرمز منه چه جنسی چه پیام 

اون آدم دیگ برا من مرده به حساب میاد 

چه معنی میده صدتو واسه مردی بزاری که بره با یه زن دیگ بشینه چت کنه با خودشم فکر نکنه و براش مهم نباشه که وقتی طرفم بفهمه حالش ممکنه چقد بد بشه و روحش زخمی بشه 

اما آفرین به تو که ارادت قویه و پای زندگیت موندی و کار خوبی کردی که طلاق نگرفتی انشاالله همیشه موفق باشی❤️

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

گفتم تا نگی کیه نمیذارم ببری گفت نگهبان که معلومه دروغ میگه کارخونه شون اصلا گاز نداره

بگو پس منم میام با هم ببریم

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

مطمئنی تاپیکو اشتباه نیومدی؟

بله عزیزم من در جریان تایپکای استارتر هستم 

و واقعا هم دلسوزانه گفتم هرچند شاید یکم تند بود ولی مشکلی با استارتر ندارم 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
عزبزم متوجه نشدم یعنی مجدد خیانت کرده ؟؟

نه نکرده دوباره

اما بعد مدتی که فهمید کاملا بخشیده شده و جای پاش محکمه بازم ادا داد مثل خساست و حاضر جوابی و این چیزا

مثلا من زنشم نمیدونم چقدر در امد داره

نمیگه چون نمیخواد برام هزینه کنه

چی بگم عزیزم خیلی کارا میکنه که قابل قبول من و معیار های زندگیم نیست 

آهانولی خب بازم هیچی خیانتو توجیه نمیکنه

نه توجیه نمیکنه 

ولی استارتر همون رویه سابقشو داره 

متوجه انرژی منفی که آدما از شخصیتش میگیرن تیست 

فقط توقع داره از بقیه خودش حاضر نیست کاری کنه 

فکر میکنه خودخواهی و‌ غرور ارزشه 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
حالا انقدر بگید ته دل اسی رو هم خالی کنید چیکار دارید شاید واقعا شوهرش پشیمون شده انسان ممکن الخطاست ...

نظرات برای اگاهی همه زنهاست نه فقط کسی که تاپیک‌زده همچیو شخصی نکنید لوس نباشید