2777
2789
عنوان

تجربه من از خیانت و توصیه به خانم های که خیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 7464 بازدید | 195 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه صبح منم گفتم خوب کیه لامصب کفت شناسنامه می خوای و خودم خریدم و از این حرفا

اگ سابقه داره که مشخصه میپیچونه 

نزار بره

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

ازنظر شما که یک مردید علت خیانت آقایون چیه؟

به نظر خودم تنوع طلبی..

تو ذاتشونه واقعا

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

ولی من میگم آدمی که یکبار خیانت کرده بار دیگه هم میتونه بکنه

شایدم نکنه … به هرحال میشه به فرصت داد مخصوصا اگر رابطه جنسی نبوده باشه رابطه جنسی به نظرم آخر خط هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

تنوع طلب 

انحراف جنسی 

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

عزیزم چه دردی کشیدی💔

بابای منم یادمه بچه بودم به مامانم خیانت میکرد

یمدت خوب شد

بعد بدتر شد،تازه قبح و زشتی کارش هم ریخته شد

راحت با مامانم درمورد اون خانوما حرف میزد

ما بچه ها دیگه دخالتی نکردیم داخل رابطشون،ولی خیلی دلم برا مامانم میسوزه

هییی خدا

دلتنگ آواز قو🦢
خوشبختیت ابدی عزیزممن اما اشتباه کردم فرصت دادمیه مدت خوب بود مثل فرشته هااین اخرا منم توقع ام بالا ...

عزبزم متوجه نشدم یعنی مجدد خیانت کرده ؟؟ 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ماهم یه توصیه میکنیم خواهرانه نه کینه توزانه

اینکه شما این احساس رو داری که خودت مهم تر از بقیه هستی و اولویتت خودتی و به بقیه اینو منتقل میکنی خیلی اشتباهه نمیدونم کدوم روان شناس احمق یا کدوم کلیپ انگیزشی احمقانه زردی اینو گفته 

ولی هم همسر شما و هم بچتون هیچ وقت از ته قلب اعتماد و اطمینان ۱۰۰ درصدی بهت ندارن و اون حس همدردی و عاشقانه که باید ازت بگیرن رو دریافت نمیکنن خود شما گفتی همسرت  حاضر نیست بهت حتی یه دانگ از خونشو بده 

هیچ فکر کردی شاید علت خیانت شوهرت همین حس خودخواهی و عدم دلسوزیته ....

شما ۲۰ سال دیگه پوستت چروک میشی دورت خالی میشه و از درون خالی میشی 

بچت ممکنه بهت بگه مگه برام چیکار کردی ..اینکه به خودت برسی هیچ ربطی به مادر خوب بودن و همسر خوبی بودن نداره 

شما خودت از همسرت توقع فداکاری داری توقع دوست داشته شدن داری اما چندبار براش فداکاری کردی چندبار کاری کردی حس کنه واقعا اونو برا خودش میخوای نه پولش همسرت بهت اعتماد نداره 

احترام و اعتماد و عشق دو طرفست تا ندی نمیگیری 

به این فکر کن ۲۰ سال دیگه چه هنری برای رو کردن داری به جز اینکه بگی من جوونی زیبا بودم 

این راهی داری میری تهش یه جاده سیاه تاریک بدون برگشته خیلی داره دیر میشه 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

میدونی علت خیانت چیه؟ زن و مرد هم نداره

یکی تنوع طلبی

یکی هم نداشتن عزت نفس 

کسی که خودش و دوست نداره خیانت میکنه چون اگر خودش و دوست داشته باشه هییییچ وقت در حد خودش نمیبینه بخواد ادم کثیفی باشه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

مرد اگه جبران نکنه و تلاشی نکنه بدرد نمیخوره زنها خیانت و نباید براحتی ببخشن مرد تشویق میشه به خیانت ...

من پدری دراودم ازش که هنوزم یادش میفته حالش بد میشه من به راحتی نبخشیدم

حالا انقدر بگید ته دل اسی رو هم خالی کنید 

چیکار دارید شاید واقعا شوهرش پشیمون شده 

انسان ممکن الخطاست 

اگه یه مرد تاپیک زده بود بازم همینارو میگفتید 

بهتره برای اسی آرزوی خوشبختی کنیم🙏