2777
2789
عنوان

تجربه من از خیانت و توصیه به خانم های که خیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 8189 بازدید | 195 پست
انشالله همیشه باهم خوش باشید عزیزم

ممنون عزبزم همه خوش باشن 🌹

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درسته خانمولی قبول کنین حتی با یه بار خیانت حتی اگه بخشیده بشه و تکرار نشهبازم هرچقد کم ولی جاش مث ی ...

من کاملا حرف شمارو قبول دارم تا ابد فراموش نمیشه بخشیده هم نمیشه فقط کمرنگ تر میشه اونم بستگی به خود مرد داره که چقدر تلاش کنه تا این موضوع رو از.ذهن همسرش دور پاک کنه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من پدری دراودم ازش که هنوزم یادش میفته حالش بد میشه من به راحتی نبخشیدم

شوهرمنم میدونه اینکارو کنه ابرو براش نمیزارم از اول شل نگرفتم تو یسری مسائل همونجور که مردا با خیانت کنار نمیان ما زنها هم کنار نمیایم 

فقط مردا ادم نیستن

همه انسانیم غرورو احساس داریم 

من واقعا متوجه این تنوع طلبی که همه میگن نمیشم تا کی و کجا میخاد ادامه داشته باشه اصلا حد و مرزی دار ...

و اینکه چرا آدمی که کمبود اعتمادبه نفس داره و یا مشکل قبل ازدواحش داره چرا نمیره خودشو درمان کنه بعد ازدواح کنه ؟ که نخواد یه نفر دیگه رو مثل خودش بدبخت کنه؟

نظرات برای اگاهی همه زنهاست نه فقط کسی که تاپیک‌زده همچیو شخصی نکنید لوس نباشید

من آگاه سازی ندیدم 

کامنتایی دیدم که سراسر  انرژی منفی بودن 

کلیییییی خانم تو این سایت هست که به هزار دلیل خیانت شوهرشو بخشیده امثال شما انقدر دست رو عزت نفس و غرورش میزارید که  دلش از زندگیش چرکین میشه ..

درضمن لغت لوس برای شما درست تعریف نشده 

خداروشکر الان از زندگیتون راضی هستید خوش باشید.بنظرتون علت اینکه مردا ممکنه ب کس دیکه ای فکر کنن یا ...

برا من گفت کمبود محبتی که از سمت تو.داشتم اما میدونم اون زن خیلییییی کرم ریخته بوده چون از نزدیک شاهد کرم ریختن هاش بودم و.دیدم تا قبل اینکه حتی موضوع خیانت رو متوجه بشه از کارای این زن شک کردم یه چیزی هست .. 

ببشترشون دنبال هیجان.و تنوع طلبی خیلیا هم کلا.  ذاتشون خرابه و هرزه 

من آگاه سازی ندیدم کامنتایی دیدم که سراسر انرژی منفی بودن کلیییییی خانم تو این سایت هست که به هزار ...

ادم کنترل گری هستی اگر حاکم جایی بودی خفقان اعلام میکردی همه خفه شن چون خانم خوشش نمیاد کسی نظر نده تحمل نظر مخالفو خانم نداره حقیقت باید کتمان بشه خانم خوشش نمیاد 

همه سرا باید زیر برف باشه و همیشه همچی باید توجیح بشه حتی هرزگی مردا 

هرچی تو متنت جلوتر میرفتم لبخندم بیشتر میشد خداروشکر زندگیت خوب شدهرچند که 50 درصد با حرفاتون موافقم ...

اره عزیزم به خدا من خودم تا احظه مرگ نه میبخشمش نه فراموش میشه اما گاهی مصلحت تو این هست بمونی من مطمئنم جدا میشدم خیلیا زود جامو‌ میگرفتن به خصوص که همسرم بی نهایت دست و دلباز هست و به قول معروف لارج مردی هست که به راحتی اگر رگ خوابشو پیدا کنی موم دست میشه من این قلق رو هیچ وقت بلد نبودم با غروری که داشتم با سرد و بی احساس بودنم در مقابل. همسرم یه مرد بی نهایت احساساتی و دنبال محبت 

متاسفانه هیچ وقت تمومی نداره خانم

ولی من میگم کسی که ببخشید بی غیرت و بی شرفه میره سمت خیانت با یه سری دلایل احمقانه  تا فقط فقط وجدان نداشته خودشو آروم کنه . یکی مثل همسر قبلی من . وگرنه انسانی که شرف و ناموس سرش میشه هرچقدر هم زنش بد باشه نمیره سمت این چیزها