2777
2789
عنوان

خانما اگر هنوز سرخ کن نخرید دست نگهدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 74 پست
واقعا؟

با اینکه زیاد از سرخ کن خوشم نمیاد ولی این حرف اصلا باور نکن سبد سرخ کن اصلا زیاد حرارت نمیبینه اتفاقا ظرف تفلون موقعی که مستقیم روی اتش مثل قابلمه یا ماهی تابه میره خیلی خیلی بیشتر حرارت میبینه

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با اینکه زیاد از سرخ کن خوشم نمیاد ولی این حرف اصلا باور نکن سبد سرخ کن اصلا زیاد حرارت نمیبینه اتفا ...

پس چرا این آقا اینقدر با قطعیت میگه باور کن دپرس شدم همش میگم کاش نخریده بودم از ترس همش دارم تو قابلمه استیل غذا سرخ میکنم همش میچسبه اصلا یه وضعی

سلام 

کانال آموزش خیاطی بصورت کاملا  رایگان

هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان

همراه با گروه رفع اشکال خیاطی

با کلی ایده و ترفند و نکته

تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امضامه

لینگ باز نشد درخواست دوستی بدین اونجا لینگ بفرستم

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

سرخ کن وسیله به دردنخوری ده ساله داریم عین دکوری تو آشپزخونه استروغنی که چند بار داغ بشه به چه درد م ...

الان سرخ کن بدون روغن دارن که هواپز بهش میگن، اون سرخکن های قدیمی منسوخ شده

عشق یعنی لا فتی الا علی عشق یعنی رهبرم سید علی
دیدم تاپیکشو فقط موندم مگه عکس کتلت هم پاک کردن داره که سریع پاکش کرد

من بودم عزیزم والا پاک نکردم نمیدونم تو تاپیک هست فقط نمیدونم چرا دیر منتشر شده

و اینکه نمیدونم چرا اپما با خودشون دعوا دارن😁

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
من بودم عزیزم والا پاک نکردم نمیدونم تو تاپیک هست فقط نمیدونم چرا دیر منتشر شدهو اینکه نمیدونم چرا ا ...

مبارکت باشه عزیزم منم اومدم ندیدم البته یه سری دیده بودن برای من پاک شده بود