2777
2789
عنوان

این کنسله کنسله چیه یاد گرفتین😐

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 44 پست
ازاین برنامه دیت یاد گرفتن کلیپاش تو یوتیوب هس تا عن یچیزیو درنیارن بیخیال نمیشن😂

ماهواره هم میزاره

فقط 42 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

اره اتفاقا این مسئله منم هسو که چرا همه جارو پر کردن که دخترا از چه پسرایی خوششون میاد؟

پسرا از چه دخترایی خوششون میاد؟

چه دختری کنسله؟

چه پسری کنسله؟

همش میخوان یه سری معیار های بیخود رو به مردن القا کنن و توقع همرو ببرن بالا

یکی نیست بگه بابا ول کنید سلیقه و تایپ هر ادم متفاوته 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عین منی 

منم بهم تیکه بندازن خندم میگیره 

حالا ملت فک میکنن خوشم اومده ولی یه جور خنده عصبیه😂🤣

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

گندش در اومده

وگرنه به جای اینکه بگی مثلا پسر با بنز مورد پسندم نیست

میگی پسر با بنز کنسله

خلاصه و زیبا😌😂

(منو نزنید مثال زدم که حرفم مفهومشو برسونم)

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

اینستا خیلییی جوش مصخرف شده دیگه هرچی آدم تازه به دوران رسیده و بی فرهنگه هی کنسل کنسل راه میندازن

یه چیزی هست تازگیا چشاشون رو میبندن میرقصن بعد یه نفرو سوژه میکنن اه اه

مهم نیست که یه دختر چقدر قوی باشه اون یه نقطه ضعفی داره و اون اینه که تمام چیزی که میخواد یه آغوشه:) 

ی مدت بود ببی تو بازیگوشی😂

الان شده

۱به من میگن بتمنی

۲یک خنده کن ای گل عی عا عو عاعاعاعوعوعو عی عی عاعا عوو

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

اره اتفاقا این مسئله منم هسو که چرا همه جارو پر کردن که دخترا از چه پسرایی خوششون میاد؟پسرا از چه دخ ...

الان همه سلیقه وصله ب درآمدطرف

زشت باشه پولدارباشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان شده۱به من میگن بتمنی۲یک خنده کن ای گل عی عا عو عاعاعاعوعوعو عی عی عاعا عوو

وای ن اینا تودهن من افتاده 😂😂

بالباسای زر زری دل میبرم از هرکسی🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا آدمی که نفس بکشه کنسله😑😑🥴

ببین هوا سمه،نگاه حتی اهن رو هم خراب میکنه و باعث زنگ زدنش میشه حالا تصور کن با ریه ما چیکار میکنه،

به نظرم برای حفظ سلامتی نفس نکش،من خودم ۲ ساله نفس نمیکشم حالم خیلی بهتره

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

وای ن اینا تودهن من افتاده 😂😂بالباسای زر زری دل میبرم از هرکسی🤣

اصلا ول کن نیست

هر یه دونه ریلزو که رد میکنی دومی همینه😂😂

ببین هوا سمه،نگاه حتی اهن رو هم خراب میکنه و باعث زنگ زدنش میشه حالا تصور کن با ریه ما چیکار میکنه،ب ...

واقعا؟

پس بین خودمون باشه اینو جای دیگه نگیا

منم از الان دیگه نفس نمیکشم

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

یه سری کسایی که سطح ادب و شعورشون از حیوانات باغ وحش ام پایین تره و هی برق و باد دوست دختر عوض میکنن و دوست پسز عوض میکنن و در حال تخریب حرمت های جامعه ان بدون اینکه قصد ازدواجی داشته باشن میگن کنسله

ی پسره خاک بر سر میگفت دختری که مامانی باشه کنسله

ی دختره میگفت پسری که بخواد ازدواج کنه کنسله

خیلی دوست دارم بدونم اینایی که از پدر مادرشون محبت ندیدن و بچه های مردم اسیر میکنن بخاطر خلا وجودشون اخر عاقبتشون چجوریه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂