2777
2789
عنوان

کیا زایمانشون خیلی تنها بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 38 پست
دیر نشده که سر پسرم من شیش ماه اقدام بودم لین یکی دیگه خدا داند

هرچی خدا بخواد ....... برام دعا کن 

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب جوونن یا سالخورده راستش این زوزا اعتمادی نیست ادم غریبه راه بده به حریم خونش

نه جوون انچنان هست نه پیر انچنان . متوجه منظورت هستم ولی این شرکتا در حد دو سه روز کار معتبرن . مثل مثلا اونا که کارگر میارن واسه تمیز کاری البته که خودتم بالاخره حواستو باید جمع کنی ولی از نظر اخلاقی به نظر من که قابل قبول بود و این که مسئولشون هر روز بعد اتمام شیفت پرستار زنگ میزد که ازش راضی هستید یا نه یا مثلا خودش باشه یا عوضش کنم . میگم اگر شرکت معتبر پیدا کنی انقدرا بی حساب کتاب نیست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه جوون انچنان هست نه پیر انچنان . متوجه منظورت هستم ولی این شرکتا در حد دو سه روز کار معتبرن . مثل ...

اینجا نمیدونم هست از این شرکتا یا نه بنظرم واسه دو سه روز بیان و هربارم عوض بشه ینفر ثابت نباشه بهتره

اینجا نمیدونم هست از این شرکتا یا نه بنظرم واسه دو سه روز بیان و هربارم عوض بشه ینفر ثابت نباشه بهتر ...

سرچ کن اگر شهر بزرگی هست من شیرازم . الحمدلله که برای دل خوشی و زایمان داری میپرسی منم تا مادرم بیمار نشد خیلی چیزا اصلا نمیدونستم وجود داره بعضی چیزا به تجربه هست 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚