2777
2789
عنوان

کیا زایمانشون خیلی تنها بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 38 پست
در نهایت کل مسئولیت های فرزند با مادره... نباید به کسی امید بست.

من خودم روزای بعدش از پس خودم بر اومدم ولی روز اول به شوهرم مرخصی ندادن بچه گریه شد اروم نکیشد مادرمم نمیتونست بغلش کنه هر چی زور زدم پاشم ارومش کنم نتونستم نشیتم همراش کلی گریه کردم ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کلا کسی رو جز شوهرم ندارمفردای زایمان رفتم خونه و همه کارامو مجبور بودم خودم بکنمبیمارستان هم شوه ...

اره من هر چی تجربه تا الان تو بارداری و بچه داری هست خودم تنهایی بدست اوردم هیشکی نگف. کجا چیکار بکن ....

در نهایت کل مسئولیت های فرزند با مادره... نباید به کسی امید بست.

ولی مادر به تنهایی براش خیلی سخت میشه خیلی 

من چون کسی رو ندارم دیگه به بچه دوم فکر نمیکنم 

شوهرم کوچکترین کمکی تو بچه داری بهم نکرد منم بهش گفتم اگرم تو بچه بخوای من دیگه نمیارم

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

اره من هر چی تجربه تا الان تو بارداری و بچه داری هست خودم تنهایی بدست اوردم هیشکی نگف. کجا چیکار بکن ...

اره عزیزم خیلی اذیت شدیم... اما مادر قوی و مستقلی شدیم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …
پرستار همراه واسه خونه هم میاد؟

بله . توی گوگل شهرتو سرچ کن بزن شرکتهای خدمات بیمار و سالمند در ..‌. راحت پیدا میکنی . هم بیمارستان میان هم خونه . به این کارها هم واردن من برای مادرم که بستری بود گرفتم دور از جون شما کامل وارد بود که یه مریض رختخوابی رو چه جور باید نگهداری کرد . چیزایی که حتی ما تجربه نداشتیم بلد نبودیم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بله . توی گوگل شهرتو سرچ کن بزن شرکتهای خدمات بیمار و سالمند در ..‌. راحت پیدا میکنی . هم بیمارستان ...

خب جوونن یا سالخورده راستش این زوزا اعتمادی نیست ادم غریبه راه بده به حریم خونش

ولی مادر به تنهایی براش خیلی سخت میشه خیلی من چون کسی رو ندارم دیگه به بچه دوم فکر نمیکنم شوهرم کوچک ...

اره دقیقا درست میگی. منم خورد شدم زیر بار تنهایی بزرگ کردن بچه .. ولی ماها که فکر بچه دومیم بخاطر اینه که درد تنهایی رو چشیدیم نگران تنهایی بچه مونیم.. وگرنه کی دوس داره دوباره زجر بارداری و زایمان اونم دس تنها رو دوباره تجربه کنه

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …