2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183885 بازدید | 1287 پست
آره بابا جا جدا کردن سوسول بازیه ما کتک کاریمونو میکردیم بعدم میرفتیم غذامونو میخوردیم و سر جامون می ...

بنظرم این چیزی که شما میگی سوسول بازی نیست ولی کاره شما عادی سازیه وحشی بازیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهوم مرسی الان که کم کردم همه میگن لاغر شدم خداروشکر ۵۷ الان ولی بازم برای اینکه خدایی ناکرده ی وقت ...

خیلی خوبه ک مراقب باشی ن بخاطر حرف دیگران بخاطر سلامتیت منتها قرارم نیست بخاطرش گرسنگی بکشی سعی کن پروتئین تو غذاهات استفاده کنی هم زود سیر میکنه هم لاغر کنندس هم عضله ساز

آره اینجا تبادل نظره پس هر کس هر نظری میتونه بذاره خودت خودتو نقض میکنی😂

من نگفتم نمیتونی و حق نظر دادن نداری!

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
الان اینجا به همسرتون بد و بیراه میگن.اما اون تاپیکی که خانمه ب همسرش میگفت چاقی و فلان غذا نخور کمت ...

کسی حرفی از اون نزد

همه بخاطر کتکی ک زده بعش بدوبیراه گفتن

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)

من اگه جای تو بودم حالیش میگردم نه اینکه صبح پاشی براش ناهار بپزی قبل اومدنش ناهار بخور بعد که اومد هیچی جلوش نزار بگو من چاقم برا همین میخوام غذا نخورم و چیزی نپختم بعدشم برو بخواب