2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183580 بازدید | 1283 پست
آره من همشو باهم انجام میدم😂والا بقران مردا رو باید شلوارشون را از پاشون دربیاری یاغی نشن🤣

تازه آیه قرآن میخوندی و بعدش شلوار و شورتش رو میکشیدی پایین...

اگر نمیخوندی چکار میکردی🤣🤣لابد اونجاش رو با کارد قطع میکردی

اهوم باشه ولی پیادروی چقدر برم مثلا نیم ساعت یا ۲۰ دقیقه ورزشم میکنم توی خونه ولی با بچه نمیشه اصلا ...

تو خونت،  بعد از ناهارت نیم ساعت پیاده روی کن چون هوا الان آلودس بیرون ورزش نکنی بهتره.  و اینکه تعداد قاشقای برنجتم بشمر من خودم برا وعده ناهار نهایت دوازده قاشق میخورم به مرور تو کنترل اشتها خیلییی جوابه. شامتم زود بخور و اصلا برنج نخور خود همینا بمرور وزنتو ثابت نگه میداره.  مصرف چربی و شیرینی و نوشابه هم خیلییی کم کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوتا استوری قبلیش شکست عشقی بود حالش خوب نبود

پس حتما برای همون کسی گذاشته که کات کرده خواسته برگرده طرف انشاءالله که اتفاقی نیفتاده

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
آره بابا جا جدا کردن سوسول بازیه ما کتک کاریمونو میکردیم بعدم میرفتیم غذامونو میخوردیم و سر جامون می ...

ماهم جدا نمیخوابیم ....شده تا 4صبح شوهرم بیدار مونده که پیش هم بخوابیم من یه کم کینه ای تر هستم😁😂

تو خونت، بعد از ناهارت نیم ساعت پیاده روی کن چون هوا الان آلودس بیرون ورزش نکنی بهتره. و اینکه تعد ...

اهوم مرسی الان که کم کردم همه میگن لاغر شدم خداروشکر ۵۷ الان ولی بازم برای اینکه خدایی ناکرده ی وقت وزنم بالا نره بازم رعایت میکنم 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝  

خیر شنا نفرین کنی مشکلش حل نمیشه ولی میتونی وقتی مشخصه حالش بده جای حس بد دادن بهش بدتر کردن حالش هم ...

من علاقه ای به پیچوندن مطلب ندارم اسی هم اگه قصد داره تلاشی برای بهبود این وضعیتش بکنه تا الان نیت کرده. شمام دیگه ریپ نزن 

بعد ناخن که میکشیدی جلوی بچه ها چی میگفتیلابد میگفتی دارم پدرتون رو ماساژ میدم

نه بازوهاشو ناخن میکشیدم بعد دعوا همه جاش زخمی بود 😅

ولی خب حقش بود دیگه تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن که

من علاقه ای به پیچوندن مطلب ندارم اسی هم اگه قصد داره تلاشی برای بهبود این وضعیتش بکنه تا الان نیت ک ...

بحث پیچوندن مطالب نیست بحث درک حال بد الان استارتره

اینجا تبادل نظره هرکسی میتونه ریپ بزنه اگه تمایلی به تبادل نظر نداری کامنتی هم نذار که ریپ هم نخوره!

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم