2777
2789
عنوان

نمیدونم چم شده

68 بازدید | 12 پست

من روزی ک حمام نمیرم دمای بدنم نرماله اوکیم اما یهوو گرمم میشه داغ میکنه بدنم بعد باعث میشه بدنم چرب بشه انگار موهام چرب میشه  و عرق میکنم نمیدونم چه کار کنم ی روز درمیون حمام میرم اما دلم مبخواد اون روزم ک حمام نمیرم بدنم اوکی باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تیروئیدت پرکار نیست یا مثلا استرسی نیستی من موقعی ک استرسی ام بدنم گر میگیره

نمیدونم اخه واسه تیروئید علائم دیگه ای ندارم 

البته اینم بگم من ی روز درمیون حمامم 

روزی ک حمام میرم اوکیم اینطوری نمیشم

اما روزی ک نرم حمام گر میگیرم داغ میکنه بدنم عرق میکنم موهامم چرب میشن 

نمیدونم اخه واسه تیروئید علائم دیگه ای ندارم البته اینم بگم من ی روز درمیون حمامم روزی ک حمام میرم ا ...

نمیدونم 

من روزایی ک استرسی ام اینجوری ام البته اگه قبلش حموم برم منم مثل تو انگار بدنم راحت تر دمارو تنظیم میکنه و دیگه عرق و ... نمیکنم 

نمیدونم من روزایی ک استرسی ام اینجوری ام البته اگه قبلش حموم برم منم مثل تو انگار بدنم راحت تر دمارو ...

منم همینم استرسی هسم

شما چ مدت بدن و صورتت داغ میشه؟ چند سری ؟ 

چند سالته عزیزم

منم همینم استرسی هسمشما چ مدت بدن و صورتت داغ میشه؟ چند سری ؟ چند سالته عزیزم

کم پیش میاد و مثلا تا حموم نرم زیر دوش اب گرم همینجوزی بدنم میمونه 

در واقع من بدنم اینجوریه ک عرق سرد میکنم دست و پام داره یخ میزنه اما از داخل گرمه اصن ی وضعیه مال من 

۲۰ سالمه 

کم پیش میاد و مثلا تا حموم نرم زیر دوش اب گرم همینجوزی بدنم میمونه در واقع من بدنم اینجوریه ک عرق سر ...

منم دست و پام سرده

ولی بدن و صورتم گاهی حس گرما میکنم ولی بعدش رفع میشه خودش

تازگیا اینجوری شدی؟