2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183579 بازدید | 1283 پست
من ۶۵ کیلو امچون تنبلی تخمدان دارم شکم دارم ی کم بخدا زیاد نیستباسن و سینه م چاقهدکتر به خودش گفت خا ...

تو خونه نمیتونی ورزش کنی؟

البته تصمیم با خودت نیاد دوباره اعصاب خورد کنه

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وظیفه بوده گلم کاری بوده ک اون لحظه از دستم برمیومده❤عزیزممم پس تا الان لگد زدن در حد حباب ترکوندنو ...

عزیزدلمی ان‌شاالله سرراهت پربشه از ادمایی شبیه خودت🫂

اررررره اتفاقا دیشب دکترمم ازم پرسید گفتم خیلییییی وقته حسش میکنم الان یکی دوهفتس انقد ضرباتش واضحه همسرمم متوجه میشه😅 انقد تعجب کرده بود😂

کاملا هم سمت راسته قصد نقل مکان نداره😅

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

چطوری هست؟میشه بهم بگی من دیگه تو خونه این مرد هیچی نمیخورم

وامگه فقط خونه اون مرده اونجا خونه توهم هست اتفاقا برعکس جلوی چشش بشین بخور اندازه دونفرم بخور ازحرص بترکه

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

اسی اگه ۱۶۰ هم باشی بازم ۶۵ کیلو اونقدری زیاد نیست که اینجوری باهات رفتار کرده وزن کم کردن اصول داره مگه میشه با‌گشنگی کشیدن لاغر شد برو شامتو بخور عزیزم کلیپای ایروبیک دانلود کن فعلا داخل خونه کار کن یه جفت دمبل و کش ورزشی بخر یسری حرکاتو میتونی انجام بدی با کلیپ برا‌ تغذیه هم روغن غذاهاتو کمتر کن قند وشکر هله هوله فست فود قطع کن وعده های غذاییتو سر ساعت بخور اب زیاد بخور یهو نری برنج وماکارونی ونونتو قطع کنی همه چیز بخور ولی کم بیشتر سعی کن غذاهای رژیمی بخوری سرچ کن میاره برات چون من تجربه رژیم لاغری نداشتم سراغ این مدل غذاها نرفتم که بگم 

من ریزم جلوی شوهرم،قبلا چندبار وقتی کتکم زده منم زدم منو زیر پاهاش گذاشته زده،من واقعا زورم بهش نمیر ...

عزیزم‌ پس تو مشکلت بیشتر از این حرفاس🥲 با نی نی سایت حل نمیشه باید بری پیش یه مشاور خوب

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
کثافت یه بار بیرون سر هیچی تو ماشین چنگ انداخت دستام خون‌شد از اون بدترش کردم اون موقع چادری بودم او ...

ماشالله بهت....جنگجویی هستی واسه خودت

الانم با هم زندگی میکنید؟؟؟؟

کثافت یه بار بیرون سر هیچی تو ماشین چنگ انداخت دستام خون‌شد از اون بدترش کردم اون موقع چادری بودم او ...

خدا نکشتت 😅😂 هی خواستم نخندم، نشد. والا گاهی لازمه انگار. 

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟