2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183658 بازدید | 1283 پست
دقیقا همینطورهنمیشه به کاربرا خورده گرفت شاید اصلا چنین زندگی از نزدیک ندیدنمنو ی بار داشت منو با دس ...

شاید عزیزم

چون واقعا راست میگی من نه با مرد هار سروکار داشتم

نه لحظه ای حاضرم باهاش حتی هم صحبت بشم!

شماها که نه تنها سروکار دارید باهاشون بلکه باهاشون هم بستر هم هستید و برای یه عمر انتخابشون کردین

پس خودتون بهتر میدونید

کتک بخورید 🌹

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
خخخخ،منم نامزد خواهرم همینقدر گدا گشنه است تا خواهرم میره خونشون یه چند روز مهمونی همه چیزو قائم میک ...

عقد هستن؟اینو فقط گورشو گم کنین که بعدا قراره چه ها بکنه با خواهرت

الان نامزدن خوش خوشانشه انقد گداست

خدای مهربونم سیپورت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره این روش ها برای کوتوله ها جواب نمیده بیشتر رو دراز دیلاقا جوابه😊

دقیقا افرین 😉 کوتوله ها باید کتکشونو بخورن، کی میتونه به درازا بگه بالا چشمت ابرو 🤣

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
نه عزیزم من خودم کوتوله نیستم 😉 زنهای کوتوله از این روشا استفاده نکنن بهتره

چه قدر بی‌تربیت واقعا

کوتوله چیه!!! راجع به انسان صحبت می‌کنیداا

الان اومدی پز قدتو بدی مغزکوچیکت خودشو نشون داد

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من     که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید ..‌.
چه قدر بی‌تربیت واقعاکوتوله چیه!!! راجع به انسان صحبت می‌کنیدااالان اومدی پز قدتو بدی مغزکوچیکت خودش ...

عزیزم طرف داره بحث قد میکشه وسط

وگرنه ادم عاقل میدونه توی مسائل کتک کاری قد ربطی نداره، زور ربط داره!

طرف انقدر احمقه نمیفهمه باید بگه طرف مرده تو زنی زور اون بیشتره، میگه اون قدش بلندتره لابد شوهر تو کوتوله ست میتونی از پسش بربیای!

با ادم احمق باید درحد فهم خودش جواب داد

و بله من عاشق قدم هستم، شما حرصتو بخور 🌹

عزیزم طرف داره بحث قد میکشه وسطوگرنه ادم عاقل میدونه توی مسائل کتک کاری قد ربطی نداره، زور ربط داره! ...

درسته باید به آدم احمق در خودش جواب داد

منم در حد خودتون جواب میدم

هر چی تو میگی درسته اصلا تو راست میگی

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من     که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید ..‌.
نه عزیزم من خودم کوتوله نیستم 😉 زنهای کوتوله از این روشا استفاده نکنن بهتره

کوتوله منظورت به خانم های قد کوتاهه یا متوسطه 

پس معلومه به خاطر دراز و نردبون بوونته که خون به مغزت نمیریه هر چیز چرتیه که به اون مغز خون نرسیدت میرسه میگی 

یکم قرص کم خونی بخور تا خون به مغزت برسه بفهمی چی بلغور میکنی دراز دیلاق

درسته باید به آدم احمق در خودش جواب دادمنم در حد خودتون جواب میدمهر چی تو میگی درسته اصلا تو راست می ...

شوتیا 😄 باش بخور

حالا که اینطوریه وقتی میخوای غذای حاضری بخوری بهش هیچی نگو حالا یه تعارف بزن ولی گفت چاقی هیچی نگو گوشی رو هم بزار یه گوشه اشپزخونه فیلم بگیر ببین برای غذا خوردن کتک میزنه؟ بعدم بهش نگو همشو خوردی 

من مست ابد باشم، نی مست ز باغ و رز

کوتوله منظورت به خانم های قد کوتاهه یا متوسطه پس معلومه به خاطر دراز و نردبون بوونته که خون به مغزت ...

عزیزم طرف داره بحث قد میکشه وسط نه من

وگرنه ادم عاقل میدونه توی مسائل کتک کاری قد ربطی نداره، زور ربط داره!

طرف انقدر احمقه نمیفهمه باید بگه طرف مرده تو زنی زور اون بیشتره، میگه اون قدش بلندتره لابد شوهر تو کوتوله ست میتونی از پسش بربیای!

با ادم احمق باید درحد فهم خودش جواب داد

و بله من عاشق قدم هستم، شما حرصتو بخور 🌹