2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183392 بازدید | 1271 پست

چه بیشعور ،البته شوهر منم خیلی از اینکارا کرده و به زورم مجبورم کرده با بغض غذامو بخورم.تا مثلا وجدانش آروم باشه

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

میدونم شاید مسخرم کنید ها ولی بعضی مواقع یسری دعواهای الکی ریشه های خیلی بدی دارن 

و خیلی توی داغون کردن حالمون و افسردگیمون تاثیر مثبت دارن بنظر من اگ میتونی ازین ادم سمی جدا شو خیلی حیوونه

I’m happy 😆 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه میخوای لاغر شی مرغ کباب کن کنارش کمی برنج وحجم زیادی سالاد بخور تو غذاهات روغن کمی بریز حتی تخم مرغ

تو خونه حتما ورزش کن

ولی درمورد کارات مدام به شوهرت توضیح نده اگه گشنته برو آشپزخونه بخور بیا بیرون 

درمورد کتک زدن هم واقعا نمی‌دونم چطور روش شده روانی،ببین چقدر ازت حرص داره تو دلش که یه دفعه ای بهت حمله کرده اصلا آسون نبخش تا آدم شه

سر چیز الکی بحث نکنید 

بدون این ک چیزی بگی می‌رفتی برا خودت تخم مرغ میپختی

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نمیخورممن تنبلی تخمدان دارم دکتر بهم گفته حتما پیاده روی کن،نمیزاره پیاده روی برم،همش میگه چاقی

برو باشگاه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

عزیزم ازمن که ۳۰ساله دارم زندگی میکنم بهت نصحیت میکنم اگه یک بار دیگه فقط یک بار دیگه دست روت بلندکردبزاربروخونه بابات قهرفقط یک هفته تنهابمونه دیگه باراخرش میشه دست روت بلندمنه،ولی اگه کتک بزنه وعکس عمل نشون ندی عادت میکنه

اسی دوتا تخم مرغ دونفرو که شام سوپ خوردنو سیر نمیکنه این حقیقته ، بجای بحث اون چهارتا قاشق رو با همدیگه میخوردین بعدش یه نون و پنیری چیزی میخوردی 

درضمن قبل بچه دار شدن درباره دست بزنش چاره کن ،اینطور که نمیشه سر یه شام ساده با مشت و لگد بیفته بجونت 

اونم وقتی که با دست خودت بهش غذا دادی

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

اسی ببخشید عذر می‌خوام تو تاپیکت،بچه ها چرا تاپیک خانمی که حامله بودپیام اینستا رو اشتباهی فرستاده بود برای شوهرش ترکیده،اخرش چی شد 

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃

مردا چقد حرومی شدن

این چه وضعشه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

اسی جان هر وقت گرسنه بودی دوست داشتی چیزی بخور سبزیجات بخور کاهو خیار هویج و... حجم معده رو پر می‌کنه کالری کمی هم داره من خودم این ماه با ورزش و رژیم وباشگاه شش کیلو کم کردم ،کافیه اراده کنی ،موقع ناهار و شام اصلا سر سفره نمیام که وسوسه بشم

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃