2777
2789
عنوان

40 نفر بیاین برا حاجت رواییتون حمد میخونم 🌱✨

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 94 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشم ان‌شاءالله آرامش نصیبت بشه

لطفا دعا کن محمد اونی باشه ک فکرشو میکنم وجودش سرشار از خوبی بشه🥲❤️

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_وعجل_فرجهم#  

امیدوارم مشکلت حل بشه

شمام دعاکن زودتر خونمون و جابجا کنیم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
عزیزم لطفا سه تا به نیت من بخون منم به نیت شما سه تا میخونم آن شالله دعاهامون درحق هم قبول میشه

باشه عزیزم مرسی خدا خیرت بده 

توروخدا دعا کن خونوادم جواب مثبت بدن با هم ازدواج کنیم خوشبخت بشیم

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)

التماس دعا 

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

ممنونم برای من لطفا پرستو هستم،منم برای شما میخونم

خدا خیرت بده مرسی ان‌شاءالله حاجت روا باشی 

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)