خواهش میکنم دعا کنید من با عشقم ازدواج کنم تا ابد با هم خوشبخت باشیم و بهم وفادار باشه تا ابد ...
هر کسی که برام دعا میکنه انشاءالله بحق آبروی امام حسین حاجت روا بشه آمین
میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️ الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم. ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)
برا شما فکرکنم بهتر باشه چون ما اصلا رفت و آمد هم نداریم 🥲🥲🥲 جنگ اسرائیل و سوریه شاید تموم شه ولی ...
خدا خیرت بده
هیچ کاری برا خدا غیر ممکن نیست
انشاءالله به هم برسید با یه دل خوش
میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️ الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم. ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)
مرسیی الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم حاجتروا شید انشاالله
آمین عزیزم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چشم انشاءالله خداوند ابروتو حفظ کنه عزیزم لطفا دعا کن خونوادم راضی بشن منم با عشقم ازدواج کنم
چشم قوربونت برم پنج تا صلوات میفرستم
هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از همنظرها به خوبی استقبال میشه🤣