من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چه خفننننن من نصف این چیزایی که گفتی هنو به گوشم نخورده والا ..شرکتاشون الان چقد پولدارننن
اره سرچ کن ببین شناختنشون خیلی جالبه، توی هر کشوری هم فروش ندارن ایران ک اصلا نیست باید از خارج از کشور بیاری
مثلا لوازم آرایش دیور برای این گرونه ک از روغن نهنگ درست میشن با گرون ترین مواد دنیا
گردنبندای بولگاری از 200 تیکه الماس برش داده شده با دست ساخته شدن، یا ساعت های این برندا حتی عقربه هاشون ک از طلائه هیچی اعداد و دسته ساعتم از الماس ساخته شده
الان دیگه با درس خوندنم نمیشه از من میشنوی بزن تو کار دوستی با خارجی ها و ایرانی های پولدار شاید یکیشون ازت خوشش اومد خدارو چه دیدی ..😂😂😆دیگه از من گذشت ولی تو بجنب پولدار شدی یادی از منم بکن😔😂😂