2777
2789
عنوان

خونه تکونی رو از کی شروع میکنید مادمازلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2114 بازدید | 153 پست
واااااقعا آشپزخونه رو تموم کردی؟ هزاااار ماشاءاللهمگه از کی شروع کردی؟

اره فدای تو

البته گفتم بالاتر چون هر دو ماه یه بار تمیز میکنم خیلی کثیفی نداره 

یه روز آشپزخانه رو تموم کردم یه روز هم سالن

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره یکی ازهمین مهمونای پررو که میخواد بیاد چندسال پیش به بدترین شکل خونه مامانش بهم بی احترامی کرد ا ...

بی ادب پررو 

چه جوری روش میشه بیاد 

البته توی خونت بهش بی احترامی نکن 

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
ی خونه 30متری هس فعلا زوده براش خونه تکونیای خداااا شکرت

منم خونه اولم 24 متر بود کلا

ولی انقدرررر زمان میبرد تمیز کردنش  فکر کنم خیلی کند بودم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که زوده ولی من چون روزه می گیرم باید قبل از ماه رمضان کارهام تموم بشه هر چند چند وقت یکبار دوره ...

دقیقا منم باید قبل از ماه رمضون تموم کنم کارارو

جالبیش اینجاست که من اصلا مهمون ندارم  

پارسال از دی شروع کردم تا اسفند سه بار دیگه خونه تکونی کردم فایده نداره همون اسفند میکنم

چجوری انقدر سریع تموم میکردی کارارو؟

من واسه هر قسمت حداقل سه چهار روز وقت میذارم! واسه آشپزخونه که دیگه نگم برات

یعنی تا قبل از اومدن مهمونات میخوای تموم کنی کارارو؟

قبل ازاومدن مهمونا که مطمعنن نمیتونم خونه تکونی کامل کنم درحد گردگیری ومرتب ولی من چون ازالان مهمون ناخوانده وبی ملاحظه شروع میکنن میان خونمون همینجوری تا عید من اسایش ندارم راحتی ندارم هرسال دم عید مردم خوشگل میشن من از مهمون داری ازخواب خوراک وزندگی ساقط میشم نه خودم نه بچه هام اسایش نداریم واقعا هرعذر بهونه ای بیاری بازم زبون نفهمن 

تنهایی؟ میتونی؟

اره خورد خورد انجام میدم فرشامو که تازه خریدم نیاز به شستن ندارن کمدامو تازه مرتب کردم کابینتامم زود به زود تمیز میکنم اصلا کثیف نیست کف آشپزخونه و پنجره ها رو شوهرم تمیز میکنه پرده هارو هم باهم درمیاریم میشوریم .درکل خونم کثیف نیست هرروز درحال تمیز کاریم و هرجا احساس کنم یذره کثیفه زود تمیز میکنم 

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا دوست نداری خوبه که من چند روز چند روز مهمون خونم میمونه خیلی کیف داره باهم برید بیرون گردش خرید

هر مهمونی حال نمیده! ولی منم مهمون خیلی دوس دارم، اما ازش محرومم