2777
2789
عنوان

خونه تکونی رو از کی شروع میکنید مادمازلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2114 بازدید | 153 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مبارکت باشه عزیزدلمخونه تکونی توی خونه خودمون یه چیز دیگست! برای صاحب خونه شدن ما هم دعا کن

ان شالله من بعد دوازده سال زندگی توی خونه ی مادرشوهر رفتم خونه ی خودم فکر کنید نصف جهازم استفاده نکرده از مد افتادن باز شکر

چندوقت یکبار خونه رو تمیز کاری اساسی میکنی؟

اون جوری نمیزارم خیلی بمونه که نیاز به تمیزکاری اساسی داشته باشه سعی میکنم همیشه آشپزخونه اتاقام کمد کشوها کابینتام تمیز و مرتب باشه 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
هربار هرجا کثیف باشه تمیز میکنم میشورم نمیتونم یدفه چندروز پشت هم خونه تکونی کنم و همه جارو بهم بری ...

چه اخلاق خوبی داری

من یوقتایی شده همه جارو ریختم بیرون، بعد اوضاع روحیم به هم ریخته و تا مدتها نتونستم جمعشون کنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مرتب تمیز میکنم معمولا اگر فرش و پرده شستن نخواد خونه تکونی عید نیاز نیست که دو‌سع ماه پیش فرش و پرد ...

خونه تکونی فرق داره با تمیزکاری همیشگی! اکثر فامیلامون این مدلی خونه تکونی میکردن؛ همیشه هم براشون سوال بود که مامانمو زنداییم چکار میکنن عیدها خونشون برق میزنه از تمیزی!

اصلا بعضی جاهارو تا شلنگ نگیری فایده نداره

الان اینکه من زیاد در طول سال خونه تکونی میکنم برای همینه دیگه، چون نمیتونم شلنگ بگیرم و اصلا به دلم نمیچسبه تمیزیه خونه

اره فدای توالبته گفتم بالاتر چون هر دو ماه یه بار تمیز میکنم خیلی کثیفی نداره یه روز آشپزخانه رو تمو ...

مشخصه فرزی،وگرنه آشپزخونه یک روزه تموم نمیشه

افتادم وسط شهر غریب،یکم کم انگیزم! واسه همینم کلا کارارو کند پیش میبرم

جالب‌تر منم که نه تنها مهمون ندارم بلکه اصلا خونه نیستم و برای خونه خالی خونه تکونی می کنم 😁

منم خونه نیستم   من بیشتر عید رو میرم تهران خونه مامانم اینا، دو روزشم میریم شهر شوهرم برای عید دیدنی