2777
2789
عنوان

خونه تکونی رو از کی شروع میکنید مادمازلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2114 بازدید | 153 پست
خب پس شما هم زود شروع میکنی! آره به نظر منم باید تا قبل از ماه مضون تموم بشه!

اره خب با بچه بخای اساسی تمیز کنی باید کم کم ب فکر بشی من از اینایی ک یک هفته ای سر تهش رو هم بیارن خوشم ننیاد کارای گریه شوری و عجله ای

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خوبی؟خونم هر روز تمیز میشه فکر نکنم خونه تکونی کنم

سلام عزیزم،خداروشکر خوبم،تو خوبی؟

آره دیدم بعضیا خیلی تمیزکاریشون اساسیه! مثلا بعضیا روزانه فقط ظاهر خونه رو تمیز میکنن اما بغضیا باطن خونه رو هم تمیز میکنن،خدایی اینا دیگه به خونه تکونی احتیاجی ندارن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

فرشارو تابستون شستیم تمیزه

پرده هارو ماه پیش شستم تمیزن

دیواراهم هر چند وقت یه بار با یه طی میکشم تمیزن

کابینتارو هرماه یه دسمال میکشم تمیزن

کار خاصی ندارم من🤔

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

سلام عزیزم،خداروشکر خوبم،تو خوبی؟آره دیدم بعضیا خیلی تمیزکاریشون اساسیه! مثلا بعضیا روزانه فقط ظاهر ...

من حتی تراسم رو همیشه تمیز نگه میدارم 

خونه ام هر روز تمیز 

فقط لوستر هامو دستمال میکشم

ب اون صورت نیاز ب خونه تکونی ندارم فقط باید دستمال بکشمو یکی دوتا از کشو کابینتارو مرتب کنم

خوش بحااااالت

من که یجوری خونه رو ریختم بیرون دیگه ای چاره ای ندارم به جز یه خونه تکونی بزرگ!

خدا بخواد اول اسفند شروع میکنم که تا دهم تموم بشه چون دیگه دوازدهم ماه رمضان شروع میشه روزه میگیرم ن ...

شماها چجوری ده روزه تموم میکنید؟ من نهااااااایتا خیلی تند و تیز عمل کنم یک ماهه تموم میکنم

شماها چجوری ده روزه تموم میکنید؟ من نهااااااایتا خیلی تند و تیز عمل کنم یک ماهه تموم میکنم

نمیدونم والا تازه من یه بچه فوق شیطونم دارم ولی واقعا ده روز برام کافیه 

بلندترین فریاد من سکوت من است...

چقدر زود دست بکار شدید . من با اینکه شاغلم از اول اسفند برنامه میریزم هفته آخر هم شیرینی میپزم

دوستان من خرداد رفتم خونه خودم امسال ب نظرتون نیازه فرش و پرده رو بشورم؟رو ی تیکه فرشم چایی ریخته ک ...

فرش موقع شسته شدن عمرش کوتاه میشه واقعا، اگر نیازی نیست و تمیزه،بهتره نشوری! من خودم دوس دارم هرسال بشورم ولی فرشم حیفه! مخصوصا توی قالیشویی ها که فرشو نابود میکنن،به اونا باید سه سال یبار به نظرم فرشتو بدی

اگه خدا بخواد از بهمن شروع میکنم البته یه جوجه ی ۲ ساله دارم که دائم میریزه 🫠🫠🫠

با بچه کوچیک خیلی سخته خدایی! به شماها یجور دیگه باید خسته نباشید گفت

اره خب با بچه بخای اساسی تمیز کنی باید کم کم ب فکر بشی من از اینایی ک یک هفته ای سر تهش رو هم بیارن ...

منم اینجوری دوس ندارم اصلا! یادمه عیدا فقط خونه مامانمو زندایی بزرگم از تمیزی برق میزد! خونه بقیه با قبلشون هیچ فرقی نداشت! حالا جالبیش این بود که در طول سال هم هیچوقت تمیزکاریه اساسی و باطنی نداشتن که بگیم شاید خونه هاشون همیشه خیلی تمیز بوده دیگه توی عید به چشم نیومده! اتفاقا این زنداییم بود که خونش در طول سال خیلی خوب تمیز میشد اما بازم توی عید میفهمیدی خونه تکونی کرده