2777
2789
عنوان

خونه تکونی رو از کی شروع میکنید مادمازلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 153 پست
اره باید از همون اول عادتشون بدیممن از همون زمان آشناییت همه اینارو گوش زد کرده بودم. البته اینا تو ...

مشخصه توی ذاته شوهرته عزیزم،وگرنه منم گوشزد کرده بودم ولی وقتی توی ذاتشون نباشه اعصابتو واسه هرکاری خورد میکنن! مادرشوهر من دوتا پسر بزرگ داشته توی خونه اونوقت کارای سنگینو خودش انجام میداده  وقتی میگیم بچه هاتونو بد بار میارید ناراحت میشن ملت

بعضی مادرا پسراشونو مثل پرنسسا بزرگ میکنن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشخصه توی ذاته شوهرته عزیزم،وگرنه منم گوشزد کرده بودم ولی وقتی توی ذاتشون نباشه اعصابتو واسه هرکاری ...

آخ دقیییقا حرف دل من و زدی

منم مادرشوهرم با هزار تا مریضی خودش کاراش و میکرد و نمیزاشت بچه هاش دست ب سیاه و سفید بزنن سر همین  موضوع ی جاهایی واقعا اذیت میشم مثلا چیزی برمیداره نمیزاره سرجاش

ولی بهش از اول یاد دادم ک سرویس بهداشتی و حموم و تراس و خودش بشوره و خونه رو طی بکشه چون گفتم من بدنم درد میگیره اذیت میشم یا نفس تنگی میگیرم

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
اگر پولش برات مسئله ای نیست بگو بیان ولی اگر دستتون تنگه خودت نصب پردتو یاد بگیر

پس همین امسال بشورم درسته؟

بعد ب نظرتون صبر کنم بعد عید اردیبهشت ماه بشورمشون که هم شلوغ نباشه و تمیز بشورن هم تقریبا نزدیک یکسال بشه که آویزه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
برفی، قرصای من پدرمو درآوردن! قبلش هم بخاطر مشکلات هورمونیم بی حال بودما ولی قرصا چند برابرش کرده! خ ...

نه عزیزم سلامتیت خیلی مهمه

من با شوهرم کار خونه رو تقسیم کردیم 

و اگر نه من هم روماتیسم و ارتروز دارم دستم رو دیشب از درد بسته بودم 

آخ دقیییقا حرف دل من و زدیمنم مادرشوهرم با هزار تا مریضی خودش کاراش و میکرد و نمیزاشت بچه هاش دست ب ...

به کاراشون افتخار میکنن! بیشتر این خودشیرینی هارو هم برای پسراشون میکنن ها، وگرنه پوست دخترو میکنن اکثرا

پس همین امسال بشورم درسته؟بعد ب نظرتون صبر کنم بعد عید اردیبهشت ماه بشورمشون که هم شلوغ نباشه و تمیز ...

یک ماه اونقدری نیست که بگی میارزه صبر کنم! قبل از عید بشور که خونتو جلا بده برای عید

به نظرم پرده باید سالی دو سه بار شسته بشه حداقل،مخصوصا رنگشون هم روشنه اکثرا و کثیفی رو هم خیلی جذب میکنن و هم خیلی نشون میدن

نه عزیزم سلامتیت خیلی مهمهمن با شوهرم کار خونه رو تقسیم کردیم و اگر نه من هم روماتیسم و ارتروز دارم ...

الهی عزیزم

ان شاءالله خیلی زود خوب بشی

شوهر من کمک نمیکنه زیاد،اعتراضم بکنم میگه ولش کن نمیخواد خونه رو تمیز کنی

خیلی خوبه اینجوری! من هم هورمونام به هم ریختست هم بخاطر یه سری از مشکلات یکم افسردگی دارم، وگرنه عاش ...

منم همین جوریم بخدا ولی پا میشم سر گرم میکنم خودمو

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
آخه از اواسط اسفند ماه رمضونه،به اسفند اصلا نمیشه دل خوش کردچه شیرینی میخوای بپزی؟

آخه الان تمیز کنم بازم تو اسفند مجبورم دوباره تمیز کنم حس میکنم کثیف میشه . شیرینی هم شیرینی نخودچی - رسپیری - زغرانی - آجیلی  و چند مدل دیگه از نت در میارم میپزم . پخت ها راحته یکم تزئین کردنشون زمان بره . برای بعضیها یه دستور پایه انتخاب میکنم به یکی زنجبیل میزنم - یکی کاکائو یا نسکافه - یکیش پودر پسته و کمی رنگ سبز خوراکی - یکی زعفرانی - یکی هم هل و  دارچین . بعضیهاشون رو تو شکلات سفید میزنم و روش برگ غنچه محمدی و خلال پسته و زرشک میریزم . کلا تونت بزنی کل تزئینات میاد از روی اونها ایده میگیرم تزئین میکنم .  

آخه الان تمیز کنم بازم تو اسفند مجبورم دوباره تمیز کنم حس میکنم کثیف میشه . شیرینی هم شیرینی نخودچی ...

من عید خونه نیستم، بیشترشو خونه مامانمم! دوس دارم شیرینی پنجره ای درست کنم ببرم با خودم

بد نمیاد بازم شیرینی های دیگه درست کنم ولی میترسم خوب نشه! تا الان بین شیرینی ها فقط پنجره ای و ناپلئونی درست کردم!