2777
2789
عنوان

خونه تکونی رو از کی شروع میکنید مادمازلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 153 پست
کثیف میشه دوباره تا عید😂😂😂واییییی خیلی خونه تکونی خسته کنندس

من عاشق خونه تکونی هستم، مخصوصا گروهی

ما کلا دو نفریم، اگر حواسم باشه کثیف نمیشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خخخخخخ دو ماه دیگه عیده،نمیتونی فرار کنیخودتو واسه بشورو بساب آماده کن

ممنون از دلگرمیت😮‍💨😅

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی تمیزکاری اساسی؟من سالی 3 یا چهار بار خونه تکونی دارم اگر این هورمونای کوفتی اجازه بدن

هربار هرجا کثیف باشه تمیز میکنم میشورم  نمیتونم یدفه چندروز پشت هم خونه تکونی کنم و همه جارو بهم بریزم

نه اخه وفتش نیست بچه هام امتحان دارن همسرم ماموریته نمیرسم بعد مهمون تامهمون داریم این مهمون ارزش پذ ...

اها اره واقعا مهمه مهمونت کی باشه بعضیا هر چقدر بهشون احترام بذاری انگار که پولتو ریختی تو جوب آب 

بعضیا رو هر چقدر احترام بذاری بازم کمه

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
زود نیس ؟؟خونه تکونی نداریم جز چند تا کار کوویک عید ها کسی خونه مون نمیاد ما هم خونه نبودیم این چند ...

برای من از الان بهتره چون تنهام

وقتی زود شروع میکنم اصلا اذیت نمیشم

عیدها مسافرت میرید؟

من پارسال دهم اسفند دوتا کمکی گرفتم کل خونه رو تمیز کردیم

واسه اول عید دوباره خونه‌تکونی لازم بودیم😐

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻
اها اره واقعا مهمه مهمونت کی باشه بعضیا هر چقدر بهشون احترام بذاری انگار که پولتو ریختی تو جوب آب بع ...

اره یکی ازهمین مهمونای پررو که میخواد بیاد چندسال پیش به بدترین شکل خونه مامانش بهم بی احترامی کرد الان باکمال پررویی میخواد همراهشون بیاد حالم ازش بهم میخوره ازهمون سال دیگه هیچ وقت ندیدمش 

منم امروز دست ب کارشدم اخه دوشنبه مهمون دارم خیلی اعصابم خرابه از یه شهر دیگه میان اصلا دوس ندارم

یعنی تا قبل از اومدن مهمونات میخوای تموم کنی کارارو؟