2777
2789
عنوان

خونه تکونی رو از کی شروع میکنید مادمازلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2115 بازدید | 153 پست
من عید خونه نیستم، بیشترشو خونه مامانمم! دوس دارم شیرینی پنجره ای درست کنم ببرم با خودمبد نمیاد بازم ...

قبل عید یه دستور رو امتحان کن . اکثر شیرینی ها پختش راحته . چند تا قالب کوچیک مخصوص شیرینی داشته باشی حله و به دستورات دقت کنی اکثرا زمان پختشون کوتاهه مثلا 15 تا 20 دقیقه و وقتی از فر درمیاری باید بذاری کامل خنک بشه بعد جابجاشون کنی . بعضیهاشون اولش گرم هستند بنظرت خمیرن و نپخته ولی اینطور نیستن. بعد کمی وسایل تزئین بخری مثل ترافل ریز - شکلات - پودر نارگیل - پسته - کنجد . یه چیزی هم هست تو دستورات شیرینی بیشتر کره هست و سعی کن جایگزینش روغن استفاده نکنی یه نکته هم دارند با نوک انگشت ورز بدی خیلی ورز نمیخوان چون بافت شیرینی خشک میشه و به روغن میافته ( مثل نون نیست که نیاز به ورز زیاد داشته باشن ) اینا رو رعایت کنی پخت شیرینی عید بیشترشون راحته . فقط تزئیناتشون مهمه و کلی تزئین قشنگ تو نت هست که میتونی ببینی

یک ماه اونقدری نیست که بگی میارزه صبر کنم! قبل از عید بشور که خونتو جلا بده برای عیدبه نظرم پرده بای ...

مرسی دوست خوبم ببینم اگر پرده فروشه تایم خالی داشته باشه بیاد قبل عید میشورم اگرنه مجبورم بعد عید بشورم

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل عید یه دستور رو امتحان کن . اکثر شیرینی ها پختش راحته . چند تا قالب کوچیک مخصوص شیرینی داشته باش ...

ممنون عزیزدلم! دقیقا اکثر شیرینی ها راحتن، سعی میکنم تا عید یکی دو مدل دیگه هم یاد بگیرم ببینم چجوری میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم