2777
2789
عنوان

خونه تکونی رو از کی شروع میکنید مادمازلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2114 بازدید | 153 پست
اره خورد خورد انجام میدم فرشامو که تازه خریدم نیاز به شستن ندارن کمدامو تازه مرتب کردم کابینتامم زود ...

یکی مثل تو نزدیک من باشه، خونه منم همیشه تمیزه

من از بقیه خیلی انگیزه میگیرم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ان شالله من بعد دوازده سال زندگی توی خونه ی مادرشوهر رفتم خونه ی خودم فکر کنید نصف جهازم استفاده نکر ...

ماشاءالله به صبرت

من کلا چهار ماه تونستم خونه مادرشوهرمو تحمل کنم

اون جوری نمیزارم خیلی بمونه که نیاز به تمیزکاری اساسی داشته باشه سعی میکنم همیشه آشپزخونه اتاقام کمد ...

خیلی خوبه اینجوری! من هم هورمونام به هم ریختست هم بخاطر یه سری از مشکلات یکم افسردگی دارم، وگرنه عاشق تمیز کاری خونه هستم

حتما بچه داری نه؟

سه تا😃

خونمونم نسبتا بزرگه نمیتونم دائم تمیز نگهش دارم

یه ساعت که ازش غافل میشم بچه‌ها اندازه‌ی سه روز کار درست میکنن

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻
سه تا😃خونمونم نسبتا بزرگه نمیتونم دائم تمیز نگهش دارمیه ساعت که ازش غافل میشم بچه‌ها اندازه‌ی سه رو ...

الهییییی خدا  

بچه خیلی شیرینه، الهی خدا برات حفظشون کنه عزیزم

برای مادر شدن منم دعا کن فدات شم،از بچه هات هم بخواه دعا کنن! دل بچه ها خیلی پاکه

الهییییی خدا بچه خیلی شیرینه، الهی خدا برات حفظشون کنه عزیزمبرای مادر شدن منم دعا کن فدات شم،از بچه ...

عزیزم☺️ خدا عزیزانت رو حفظ کنه

حتمممما❤️ ان‌شاالله به همین زودیا خدا یه جوجه‌ی سالم و صالح بذاره تو بغلت

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻
عزیزم☺️ خدا عزیزانت رو حفظ کنهحتمممما❤️ ان‌شاالله به همین زودیا خدا یه جوجه‌ی سالم و صالح بذاره تو ب ...

الهی آمییییییین

ممنون از دعای قشنگت عزیزم  

خونه تکونی فرق داره با تمیزکاری همیشگی! اکثر فامیلامون این مدلی خونه تکونی میکردن؛ همیشه هم براشون س ...

اما من هر ماه همین کار میکنم و خدا رو شکر خونه ام همیشه برق میزنه 

حدودا دو ماه یکبارم یکی میگیرم کمکم برای جاهایی که تمرکز بیشتر میخواد 

سالی دو بار هم فرش و پرده و ....میدم میشورم 

چون تازه زایمان کردم قبل زایمانم فرش ها و پرده ها رو دادم خشکشویی 

اما تا شب عید اگر نیاز باشه دوباره میدم 

من همیشه تمیزه خونم اماعاشق اون خونه تکونیای عیدهستم ازاول اسفندشروع میکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖