2777
2789
عنوان

اسم حسین یا امیرحسین

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 37 پست

مرسی از همتون🤌🤝

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کدوم بیشترر؟

من پسرم امیرحسینه

یسریا میگفتن امیر

یسریا میگفتن حسین

یسریا میگفتن امیرحسین😑😑😑

دیگه کلا تو خانواده ها اعلام کردم همین حسین صداش کنید 

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

امیرحسین

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

من پسرم امیرحسینهیسریا میگفتن امیریسریا میگفتن حسینیسریا میگفتن امیرحسین😑😑😑دیگه کلا تو خانواده ها ...

اسم حسین قشنگه از طرفی یجورایی انگار اسم امیر قشنگترش میکنه

اما تنها صداش کننو منم دوسندارمم بشع دو اسمی س اسمی

اگه از اول ب بقیه گفته بشه کامل صدا کنن میشه؟

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
حسین 👌 میگن امیر حسین ها یکم شلوغن 😁

والا اسم داداش من امیرحسینه 

از بچگی تا الان که ۱۶ سالشه همیشه بچه آرومی بوده 

برعکس من جورش و کشیدم 😅و به شدت شلوغ و مجلس گرم کنم 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

امیرحسین خیلی قشنگ ترهمن جدیدا ندیدم حسین تنها بذارن🤔

اومم انگار حسین ابهت داره

امیر ابهتشو بیشترم می‌کنه 

اسم حسین قشنگه از طرفی یجورایی انگار اسم امیر قشنگترش میکنهاما تنها صداش کننو منم دوسندارمم بشع دو ا ...

مگه اینکه هربار کامل نگفتن تاکید کنی😅

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
اومم انگار حسین ابهت دارهامیر ابهتشو بیشترم می‌کنه

میدونی من مامانم به داداشم همیشه میگه من عاشق اسم حسین بودم ، اول اسمت و هم گذاشتم امیر که یعنی بزرگ ، بالا ، سرور 

تا  تو بزرگ والا باشی و سعی کن مثل اسمت بزرگ و با شکوه باشی 😅

حالا هر وقت داداشم کار اشتباهی می‌کنه بهش میگه من اشتباه کردم همچنین اسمی روت گذاشتم ، حرمت اسمت و نگه دار 🤣🤣