2777
2789
عنوان

خونه تکونی رو از کی شروع میکنید مادمازلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2115 بازدید | 153 پست
فرشارو تابستون شستیم تمیزهپرده هارو ماه پیش شستم تمیزندیواراهم هر چند وقت یه بار با یه طی میکشم تمیز ...

اینجوری که توصیف کردی،نه دیگه کار خاصی نمونده برات

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من حتی تراسم رو همیشه تمیز نگه میدارم خونه ام هر روز تمیز فقط لوستر هامو دستمال میکشم

برفی، قرصای من پدرمو درآوردن! قبلش هم بخاطر مشکلات هورمونیم بی حال بودما ولی قرصا چند برابرش کرده! خوابم زیاد شده، همش هم کسلم،برای همین هم کارام همش میمونه! از شوهرم خجالت میکشم واقعا

شیطونه میگه قرصارو بذارم کنار راحت بشم از دستشون

اینجوری که توصیف کردی،نه دیگه کار خاصی نمونده برات

😁

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

راستشو بگم؟بخدا پز نمیدم الان نیان بریزن رو سرم بگن داری پز میدی یا ادا در میاری. ولی کامل انجام مید ...

نه عزیزم،چه اشکالی داشته باشه! خیلی هم عالیه، اصلا درستش همینه

شوهر من در کل که دست به سیاهو سفید نمیزنه مگر اینکه توی کاری ازش کمک بخوام! کارای سنگین رو صد در صد میدم به اون

اصلا خونه تکونی بدون کمک مرد واقعا سخته! آخه وسایل الان خیلی سنگین شدن!

بابای منم کمک نمیکرد، حتی درحد جا به جا کردن وسایل سنگین! من برام درس عبرت شد که از همون اول کارای سنگین رو واگذار کنم به شوهرم تا عادت کنه!

چقدر زود دست بکار شدید . من با اینکه شاغلم از اول اسفند برنامه میریزم هفته آخر هم شیرینی میپزم

آخه از اواسط اسفند ماه رمضونه،به اسفند اصلا نمیشه دل خوش کرد

چه شیرینی میخوای بپزی؟

فرش موقع شسته شدن عمرش کوتاه میشه واقعا، اگر نیازی نیست و تمیزه،بهتره نشوری! من خودم دوس دارم هرسال ...

خب پرده رو چیکار کنم؟بشورم؟

اگر بشورم میخوام بدم خشکشویی بعدم زنگ بزنم دوباره از جایی ک اومدن نصبش کردن برام نصب کنن

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
خب پرده رو چیکار کنم؟بشورم؟اگر بشورم میخوام بدم خشکشویی بعدم زنگ بزنم دوباره از جایی ک اومدن نصبش کر ...

به نظرم خیلی خوبه

چقدر میگیرن برای نصب پرده؟

نه عزیزم،چه اشکالی داشته باشه! خیلی هم عالیه، اصلا درستش همینهشوهر من در کل که دست به سیاهو سفید نمی ...

اره باید از همون اول عادتشون بدیم

من از همون زمان آشناییت همه اینارو گوش زد کرده بودم. البته اینا تو ذاتشونه حتی داداشاشم اینجورن . خیلی کمکم میکنه خدایی

یه تعلیقی سیاسی🤕

به نظرم خیلی خوبهچقدر میگیرن برای نصب پرده؟

اطلاع ندارمم ولی فکر کنم حدودا 400 اینا باشه شایدم بیشتر 

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"