توی نشستنشون هیچ ترتیبی نبود بعد منم اول به خواهرم چایی دادم بعد به مامانم آخرین نفر شد پدر داماد که گیرش نیومد رفتم دوباره ریختم حالا مامانم از ساعت 10 تا حالا داره میزنه تو سرم که تورو نبرده برمیگردونه با این کارت 🥲😂بچه ها واقعا ضایع بود ؟؟ خب چیکار کنم انقدر استرس داشتم همه چی پاک از یادم رفته بود
اخه یه دختر که بلد نیس چایی بده مثلا چه خوببای دیگه میتونه داشته باشه ؟ مشخصه کدبانو نیس ،، وای وای ...
منم احتمال میدم کم سن باشه ولی مادر و خواهرش میتونستم بگن چایی رو به پدر داماد تعارف کن نه خودشون چایی هارو بردارن وکم بیاد شاید اسی ندونه باید راهنماییش میکردن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم احتمال میدم کم سن باشه ولی مادر و خواهرش میتونستم بگن چایی رو به پدر داماد تعارف کن نه خودشون چ ...
من خودم چایی رو ابجی ام اماده کرد ، داد دستم رفت نشست خودش ، منم اوردم گذاشتم و اصلا تعارف نزدم به مامانم نگاه کردم و رفتم ، وااای اصلا رو نشد تعارف برنم ، مامانه میخندید ، ابجی شوهرم هم میگفت عه واه چرا اینطوری کرد ؟ چرا تعارف نزد ؟ واای برا داداشم چایی نبرد ! بعد خواهر و مامانم گفتن خجالت میکشه از اولش هم گفته نمیتونم ، بعد گفتش آها استرس داره ، نه چیزی نیس که و ...