2777
2789
عنوان

امشب مراسم خاستگاری بود سوتی دادم🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3578 بازدید | 105 پست
اخه یه دختر که بلد نیس چایی بده مثلا چه خوببای دیگه میتونه داشته باشه ؟ مشخصه کدبانو نیس ،، وای وای ...

منم احتمال میدم کم سن باشه ولی مادر و خواهرش می‌تونستم بگن چایی رو به پدر داماد تعارف کن نه خودشون چایی هارو بردارن وکم بیاد شاید اسی ندونه باید راهنماییش میکردن

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانت باید همون موقع میگفت اول به مهمان ها یا آقای فلان 😅😅

بهشم گفتم چرا بهم نگفتی خودش که میگه اشارت کردم ولی من ار بس که استرس داشتم هیچی نمی‌فهمیدم فقط میخواستم چایی بدم و تمام

منم احتمال میدم کم سن باشه ولی مادر و خواهرش می‌تونستم بگن چایی رو به پدر داماد تعارف کن نه خودشون چ ...

من خودم چایی رو ابجی ام اماده کرد ، داد دستم رفت نشست خودش ، منم اوردم گذاشتم و اصلا تعارف نزدم به مامانم نگاه کردم و رفتم ، وااای  اصلا رو نشد تعارف برنم ، مامانه میخندید ، ابجی شوهرم هم میگفت عه واه چرا اینطوری کرد ؟ چرا تعارف نزد ؟ واای برا داداشم چایی نبرد ! بعد خواهر و مامانم گفتن خجالت میکشه از اولش هم گفته نمیتونم ، بعد گفتش آها استرس داره ، نه چیزی نیس که و ...