2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121944 بازدید | 951 پست
چی شد که از دستش دادی

فشارخونش بالارفته بود سکته کرده بود توخواب عزیزم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ته دلم خالی شدهی حال خیلی بد ای کاش خدا هیچ عاشقی از معشوقش دور نکنه💔🖤😭

الهی امین هیچکس ازعشقش دورنباشه

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
بله ولی امان از این شبای لعنتی که تک وتنهاباید زل بزنم به عکس عروسیمون به عکسای دونفرمون!

عکسا رو جمع کن 

میدونم راحت نیست اما وقتی پسرت با این سن تو همچین محیطی بزرگ بشه مطمئن باش یک آدم افسرده میشه حتی زمان مدرسه چون پدرش رو از دست داده خیلی عذاب میکشه 

تو مجبوری قوی باشی ضعف مناسب یک بانوی ایرانی نیست 

و به پسرت بگی من پشتتم مه میتونیم بدون پدرت ادامه بدیم 

چقدر همتون غم دارید 

خدا به دل همتون صبر و آرامش بده 

چه دنیایه غم انگیزی😞

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

توروخدا ازم ناراحت نشی ولی نصف شب متوجه نشدی؟

ن عزیزم ناراحت نمیشم ساعت۲شب رفته بود تواشپزخونه بخابه چون اشپزخونمون پنچره داره واناقمون گرم بود رفته بود کنارپنچره بخابه!

فشارخونش بالارفته بود سکته کرده بود توخواب عزیزم!

خدا رحمتش کنه😓

چجوری میشه یه جوون فشار خونش بره بالا؟انقد که سکته توی جوون زیاد شده بعضی وقتا میترسم نکنه منم توی خواب سکته کنم

الکل یا چیزی مصرف نمیکرد؟دلیل بالا رفتنِ فشار خونش چی بود؟

خدای مهربونم سیپورت
عزیزم فشار خونش کلا بالا بود؟یعنی پیش زمینه ای داشت قبلش؟

نارسایی کلیوی داشت عزیزم ولی خب روزی که رف قراربود ددکتروقت عمل پیوند بده وچون سنش۲۳بود کسی فک نمیکرد اینقد زود ازپادربیاد!

فداتشم عزیزم❤❤کاش بتونم حتی یه ثانیه باورکنم که نیس همش دم درمیشینم منتظرش میمونه که الاناس برگرده!

کنار اومدن باهاش سخته ولی مطمعنم بودنتو تو این حال دوست نداره  لطفا بخاطر شادی اونم ک شده ب خودت سخت نگیر اونو تو دلت زنده نگه دار  زندگی کن زندگی رو سخت نکن  همه ما عزیزانی داشتیم ک رفتنشون تا مدتها  فراموشمون نشد هرروز و هرروزم بیادش گریه کردیم شاید ولی کنار اومدیم ....ب خودت رحم کن حقت از زندگی فقد غصه خوردن و گریه کردن نیس  میدونم جنس غمت فرق داره خدا برای هیچ کسی درد ب این بزرگی نفرسته. ولی زندها حق زندگی دارن یه روزایی یه ساعتایی رو بزار برای مرور خاطرات برای گریه کردن  همه شب و روزتو با غصه نگذرون  بخاطر هردوتون .... 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
سعی کنید روزها خودتونو درگیر و خسته کنید تا شبها بتونید بخوابید..من بهترین همسر دنیا رو داشتم .اونقد ...

شماهم ازدست دادین؟

هرچقد درگیربشم کارکنم خسته بشم شبانمیتونم بخابم همش فکرم درگیره من لباساشو دادم به ادم نیازمند فقط یه لباسشو برای خودم کنارگذاشتم ومثل شما روزا سرپام مادرخوبیم ادم خوبیم ولی شبا یه ادم افسرده و تنها و بیکس!