اخرین لباسی که پوشید ولی میترسم بیارم بو کنم تا مدتا حالم بدمیشه واقعا میترسم بوشو میده ومیدونم بدجورهوایی میشم وتاچن روز کارم به سرم زدن میکشه ولی از یه طرف دلم لک زده براش که برم بوش کنم حس کنم دوباره کنارمه انگار ن انگار۸ماه پیش شب خابید دیگه بیدارنشد نازنینم😭😭😭😭😭
از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
دوست عزیزباور کنیدماهم عزیز از دست دادیمبقرآن ریش ریش کردن وجود دیگران حق الناس نکنید این کارو چون ن ...
مامیتونید یرید بیون ازتاپیک و حق النا کسی گردنم نباشه من فقط صرفابرای دردودل اومدم اینجا و شماهم دارین زیاده روی میکنید این همه تاپیک تواین سایت فقط باید تاپیک من حق الناس باشه!
از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
دوست عزیزباور کنیدماهم عزیز از دست دادیمبقرآن ریش ریش کردن وجود دیگران حق الناس نکنید این کارو چون ن ...
عزیزم شاید این بنده خدا اینجا میتونه راحت درد و دل کنه و خودشو تخلیه کنه با تاپیک زدن و دلداری گرفتن از مادران دیگه و یا هم صحبت شدن با کسی که تجربه مشابهی داشته و گرنه همه مون داغدیده هستیم. حق الناس حقیه که از کسی ضایعش کنیم و گردنمون باشه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
از دست دادن عزیز واقعا سخته خدا صبرت بده. منم روسری مادرمو نگه داشتم وقتی دلم میگیره بوش میکنم و گریه میکنم . هیچکس نمیدونه آخرین خدافظی و تماس و دیدن کی هس قدر لحظه های کنار هم بودن رو بدونید
دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز میخواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمیخواهم بد منو نخواه پروردگارم