2777
2789

طرف میگه زنای خارجی خیلی بهترن ادم بره از اونجا زن بگیره والا قانعن پابه پای مرد کارمیکنن اما اینجا اوضاع دخترا فاجعس

گفتم والا پسرای بچه ننه ی پرنسس الان که توقع دارن زنه هم بیرون کارکنه هم توخونه هم خرج خونه بده هم حق وحقوقشو نداشته باشه هم مهریه نداشته باشه هم شوهرش خرجی نده 

گفت اره همینه تو کل دنیا

گفتم والا پسری بیاد به من اینوبگه میگم عزیزم توبمون ور دل ننت😂

والا توخارج حقوحقوقا برابره همه چیم نصف نصفه بعدم شعور مرداشون بیشتره البته خوب و بد همه جام هست

بعد گفت نه تو عصبی هستی و حرفات درست نیست من تو ارامش حرفامو زدمو میدونم واقعیته

خلاصه دوستان برای شفاش دعاکنین😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

البته خارج کشور زنها نفقه دارن . و درسته مهریه ندارن اما جز خونه ‌که کامل به زن میرسه بقیه ی اموال تقسیم میشه . حضانت بچه هم کامل با زنه 

ایران بهشت مردهاس

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

این پرنسسعلیا در جریان نیستن ۱۰۰ تا خواستگاری برن به جلسه دوم نمیرسه، ازدواج و زندگی مشترک که هیچی😂 ...

والا بمونن ور دل ننه هاشون بااین طرزفکرسمیشون دخترای مردمم بدبخت نکنن

آخ قربون دهنت خواهر 

ماشالله پسرای امروزی تن پرور و گشاد شدن 

من پسر ۳۰ساله میشناسم خرجشو باباش میده ، تا بنگ طهر میگیره میخوابه 

بعدازظهرم میره پی دختر بازی و خوش گذرونی 😐