2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 122211 بازدید | 953 پست
احسنت بهتون معلومه زن خیلی عاقلی هستی واقعا برات ناراحت شدم خونه خودت زندگی میکنی

ممنون قشنگم ن باخونواده همسرم زندگی میکنم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
خدارحمتش کنه عزیزم روزای اول که خیلی سخته خیلی زیاد من که کلا تاچهلم عین جنازه بودم فقط زل میزدم به ...

ببخشید یه تاپیک از شما دیدم نوشته بودید عشق مجردیت رو بعد سالها دیدی اما نبیستش تاپیکه.

چی شد هنوز هم میبینیش؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا بهت صبر بده همیشه ترس از دست دادن همسرمو دارم الان خالم بد شد دوست دارم یه جوری جلو مرگ عزیزامو ...

هیچکس نمیتونه جلوی رفتن عزیزاشو بگیره هیچکس مطلقا فقط میشینی تماشامیکنی و ان شاءالله همسرتون تاپیری کنارتون باشه و زندگیت پرازخوشحالی و ارامش!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
عزیزم شماباعثش نبودین باورکنید این سرنوشت بوده منم هرثانیه باخودم کلنجارمیرم که اگع اون شب نمیخابیدم ...

متاسفانه مرگ تنها چیزیه که نمی تونی براش کاری کنی، اون لحظه که پدرم تو سرد خونه بود می خواستم داد بزنم خدااا باز می گفتم اخه الان ازت چی بخوام بخوام زنده بشه نمیشه تنش یخ زده، بخوام منم بمیرم  دو تا بچه دارم ، خدا به دلامون ارامش بده 

ببخشید یه تاپیک از شما دیدم نوشته بودید عشق مجردیت رو بعد سالها دیدی اما نبیستش تاپیکه.چی شد هنوز هم ...

عزیزم اشتباه گرفتین من عشق مجردیم همسرم بود اولین واخرین عشقم من مجردیم فقط باهمسرم دوس شدم وباهاش ازدواج کردم حتما یه کاربر دیگه بودن!

الهی خانواده همسرت خوبن اذیتت نمیکنن

ن عزیزم خوبن کاری به کارم ندارن و برام خوبن و بدی ازشون ندیدم!

متاسفانه مرگ تنها چیزیه که نمی تونی براش کاری کنی، اون لحظه که پدرم تو سرد خونه بود می خواستم داد بز ...

ان شاءالله خدا ارامش و صبر حضرت ایوب رو بده خیلی سخته هیچ جوره نمیشه کناراومد هیچ جوره!

هیچکس نمیتونه جلوی رفتن عزیزاشو بگیره هیچکس مطلقا فقط میشینی تماشامیکنی و ان شاءالله همسرتون تاپیری ...

ممنونم عزیزم آرامش سهم همیشگی دلت خدا اگر دردی بده صبرشم میده این به من ثابت شده🌹❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نه مطمئنم هم اسم کاربری هم امضاتون یادمه

عزیزم باورکنید من عشق مجردی نداشتم اگه منظورتون ازدواجه که میگن بابرادرشوهرم عقد کنم همین من فقط عشق مجردیم همسرم بودن!

نه مطمئنم هم اسم کاربری هم امضاتون یادمه

میشه شات از تاپیکم بفرستین!