2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121979 بازدید | 951 پست
یه فامیل داشتیم دوقلو پسر بعد ۱۱ سال حامله شد ، همون اوایل پدرشوهرشو تو پاساژ با تیر کشتن..زنه شش ما ...

خداکمکش کنه خیلی سخته درکش میکنم الان چی میکشه😭😭

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

ازهمه دوستان و عزیزان تشکرمیکنم و معذرت خاهی میکنم بابت اینکه نتونستم روی همه پست ها ریپ بزنم و جواب بدم خداهمه رفتگان شماروهم بیامرزه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی سخته خیلی زیاد چن روزه کلنجارمیرم باخودم که برم لباسشو بو کنم ولی جرات ندارم حتی فیلم وعکساشم ج ...

خدا بهت صبر و ارامش بده عزیزم

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

اسی جونم خدا بیامرزتش و بهت توانایی مقابله بده 

من دقیقا امروز شد ۲۲ماه که تموم دنیامو پشت و پناهمو تنها ادم دلسوز زندگیمو بابای نازنینم رو از دست دادم بابای منم ایست قلبی کرده ببین دیگه اون ادم سابق نشدم  

منم مثل تو میترسم لباساشو باز کنم میگم یه  بوی تنش میره همش از دور نگاهشون میکنم خیللللللللی سختتتتتته

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭

الهی بمیرم برادلت😭😭

کاش منم شب بخابم دیع پانشم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

عزیزم مگه همسرتون قرص فشار نمیخورد؟مگه تحت نظر دکتر نبود؟

عزیزم همش یه هفته بود فشارپیداکرده بود و دکتر براش تجویزنکرده بود چون میکف بخاطر دیالیزه و قراره پیوند کنی برات مشکل پیش میاذ عزیزم تحت نظر چندین پزشک خوب بود توشهرمون بود ولی خب قسمت این بود دیگه روزقبلش رفتیم گردش وخوشگذرونی صب دیگه بیدارنشد!